Mondial Mondial 100KH(resimli)

arkadaşlar bende bu motordan var ben daha çok scooter tiplerine alışık olduğum için bu motora fazla ısınamadım neden diye sorarsanız seyir halinde iken elimi gazdan çektikten sonra motor fena halde öne doğru yığılma yapıyor bunun bi çözümü varmıdır acaba nedersiniz.

arkadaşlar bende bu motordan var ben daha çok scooter tiplerine alışık olduğum için bu motora fazla ısınamadım neden diye sorarsanız seyir halinde iken elimi gazdan çektikten sonra motor fena halde öne doğru yığılma yapıyor bunun bi çözümü varmıdır acaba nedersiniz.

Zaten benzini kokluyor. Sende elini gazdan tam çekme yahu.
Başka çözümü yok. :cat:

normalde de bu böyledir.motor freni işte.sende çekme elini gazdan:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karbüratörü temizletmeni ve bujiyi değiştirmeni tavsiye edeirm dostum.

Dostum ilk çıktığında evet 990 TL idi, şuan ise 1.600 TL.

Forumdan Uzaklaştırıldı
nerde bu 5-6 tane alalım :D

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS

hava ayarını bir tur aç ozaman kompresyona daha az biner gazı bıraktığında ani kapaklanmada azalır

s.a arkadaşlar motorun özelliklerinde yakıt tankı 6.5 litre diyor ama tahminmce 3.5 litre alıyo bi aydınlatırsanız sevinirim...

hava ayarını bir tur aç ozaman kompresyona daha az biner gazı bıraktığında ani kapaklanmada azalır

hava ayarı derken neyi kastetiniz anlamadım bu motorların sorunu bu bunu kendim halladebilirmiyim?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:51 PM ----------

s.a arkadaşlar motorun özelliklerinde yakıt tankı 6.5 litre diyor ama tahminmce 3.5 litre alıyo bi aydınlatırsanız sevinirim...

evet tahmin ettiğiniz gibi 3.5 litre keşke dediğiniz gibi olsaydı:)az yakıyo ama depoyuda küçük yapmışlar.

1600 TL. ye bu tip motor çok iyi, Mondial sağlam büyük firma satış rekoru kırıyor. Servis ağı çok geniş yedek parça stoğu çok fazla. Parçası ucuz diğer pahalı markaların farkı bu motoru yıllaca yürütür. Diğer Çinde imal edilen motorları satanlar Mondialle rekabet edemiyor. Benimde Mondialim var üç yıldır başımı ağrıtmadı. Bakımını yap temiz kullan yeter.

Izmir bodrum 100 kh

Arkadaşlar ben 100 KH ile 7 defa İzmir-Bodrum-İzmir yaptım kısmetse 8. haftaya

Son düzenleme:
uzun yol

evet arkadaşlar dediğiniz gibi hem az yakması nedeniyle bence uzun yola tam uygun

s.a ,

geçenlerde servise götürdüm motoru bujisini falan değiştirdi usta. Abi dedim 2500 km oldu yağının değişmesi gerek vitesler çok sert geçiyo bide çok sesli geçiyo dedim yok dedi mondiallerin hepsi öyle dedi... çok sinir oldum ustaya sadece sordum yoksa alırım hemen yağını.. sizdede sert ve sesli mi geçiyo

Arkadaşlar Bende Motor Alma Arifesindeyim.Bu Mondialin Motoruna Ne Gibi Destek Yapabilirim Yani Daha Hızlı Gitmesi İçin Neler Yapabilirim Bi Zarar'ı Olurmu Ayrıca ?

orjinalini bozmamanı tawsiye ederim motor kısmına elleme bi egzosla oyna bide dişlilerle oyna yinede fazla hızlı gtmez söyleyim sen bilrsn...

ben hız dıslısı + ırıdyum bujı + racıng karbırotor ıle yokus assagı 145 yaptım en son ama malum cın malı korktum motor duser muser dıye fazla ugrasma derım zaten 100 yapması yeterlıdır bence... haa bide motoru ıyı acman lazım duzde 2 kısı 120 ıle gıdıyorum ben

modifiye show

kardeşim aynısı bende var mavi motora bakarsan cok güzel bir alet yaparsın ne ybr ne innowa seni gecebilir ben hurdacıdan aldım 500 liraya ama şimdi onun üstüne yok daha fazlasını istersen [email protected] gelyardım ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:33 ----------

arkadaşlar bende 2009 100kh war ve gayet ii durumda herşey bakmeye bakar şu anda ybr gecemio ve 151rsmde var oda 200lük piston we oynama var motor yapmak zaman alan bir şey dikkat etmek gereksorusu olan olursa [email protected] gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar