Mondial Mondial 100KH(resimli)

arkadaşlar bu motordan alan warmı warsa nasıl bişey fiyatı çok uygun 990 YTL
almayı düşünüyorum
GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

motorfuar10322fe.jpg

motorfuar10331oe.jpg

motorun teknik özelliklerinide yazıyım bari:

Ürün Özellikleri
Motor Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi 97
Silindir Çapı ve Strok 50 x 49,5
Sıkıştırma Oranı 8,6:1
Maksimum Güç 6,6 PS / 8000
Maksimum Tork 6,2 NM / 5500
Soğutma Hava Soğutma
Çalıştırma Elden Ve Ayaktan Marşlı
Ön fren Disk
Arka fren Kampana
Yağlama Tipi Yağ Pompası
Ateşleme Elektronik CDI
Akü 12 V / 5 Ah
Ön Süspansiyon Hidrolik Ön Maşa
Arka Süspansiyon Hidrolik Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi 6,5 L
Ön Lastik 2,50 – 17
Arka Lastik 2,50 – 17
Ağırlık 97 kg
Boyutlar U-G-Y mm 1920 x 700 x 1085
Şanzıman 4 Vites Yarı Otomatik

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende gördüm harbi mobilet fiyatına
kalitesini bilmiyorum ama iyi gidiyorlar

kardeş piyasada benzer modeller var çabuk dökülmüşler.ama yinede karar senin... tek iyi yönü fiyatı..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başlangıç için iyi bence 3-4 milyarlık motoru harcamaktansa
1 milyar verirde zıplatır dururum
yalnız rüzgarda savruluyor aşırı derecede

aslında bende ybr vardı ama babam çok hızlı gidiyom diye etraftan çok şikayet etmiişler beni peder beye sattı motoru bende 100 lük bi motor alıp ayağımı şimdilik yerden kesmek istiyorum tabii şimdilik

bencede hiç düşünme al, eşdeğer marka ve

modellerden 300 ytl daha ucuz

:cat:

aynı fiyata ikinci el temiz başka bişey bak.::sluu:: 151 rs mesela:silent:

ama ben 2. el istemiyorum elimde 1500 ytl bir para olsaydı zaten 2.el honda cgl alcaktım paranın gözü çıksın

bence ıdareten alınabılır zaten fıyatıda cok dusuk elınden cıkarmakta kolay olur bunu zaten ınsanımız turk malı dıye hemen atlıyo pek sorun olcanı sanmam cok uzun soluklu dusunmuyosan hemen al arkadasım:cat:

arkdaşım bende bundan düşünüyorum şimdilik ayağımı yerden kessin geçirelim yazı yeter :D

cihanpir' Alıntı:
kardeş piyasada benzer modeller var çabuk dökülmüşler.ama yinede karar senin... tek iyi yönü fiyatı..:)

benzer model 110ft var bende. taş gibi duruyor hala. temiz kullanırsan bakımlarını yaparsan fiyatının hakkını fazlasıyla verir. 80km/h rahat yapar rodajdan sonra.

110ft den biraz gücü az ama hemen hemen aynı sayılır.
100kh nin farkı koltuğu daha ince ve lastiklerinin daha ince olması. ama alaşım cant var.

990 ytl lik motor tepe tepe kullan. zaten parçaları da çok ucuzladı bu sene.

Bende bundan alıcam. Hem 990 YTL , ÖTV zammıyla 1130 YTL
hemde vergisi yok !

UCUZUN VARDIR BİR İLLETİ PAHALININ VARDIR Bİ LEZZETİ.
UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM... gibi bir sürü söz vardır önce bu sözlerin anlamını öğren sonra karar ver kardeş...:pr: sonra böyle kafanı duvarlara vurma...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
'Ucuz etin yahnisi yenmez' diye de söylenir. Ucuza alınacak malın baş ağrıtacağını ifade etmek için genelde cebi şişkin, tuzları kuru arkadaşlarımız söylerler. :) Lakin her ucuz mal için geçerli değildir. Sabit fikirli olmamak lazım fiyat/performans kralı da olabilir bu motor. En güzeli kullanan arkadaşların tecrübelerinden faydalanmaktır. :cat:

Bu motor alınırmı

slm ılk defa motor alacam senede 1 mılyar bandrol ödemekten bıktım mtv yokmus buna galıba buna sordum bunu bugun 1100 lıra anahtar teslımı verıtım dedıler ne önerırsınız 97 cc bır motor 110 ft kulllannalar memnun bende bundan alıp kullanayım dıyorum ne önerırsınız suratle ısım yok 60 km yapsın rampa cıksın abant a gıtsın yeter derım dusuncelerınız acıl beklıoyorum bır tane buldum bu motordan yarın alacam galıba

Mondıal kh 100

slm ben bugun aldım 5 seneden berı motora bınmeyen bırı olarak ılk defa kullandım tek kısı ıcın ıdeal 80 km hıza kadar basdım sanırım tas catlasa 90-100 yapar artı yönlerı mtv vergısı yok malum her sene 60 ytl atak motor marslı saglam guzel sayılır eksı yönu tek begenmedıgım yönu 60 gıdıyorsun 4 vıtes elını gazdan cekdınmı motor yıgılıyor ben anlamam motordan ama hepsı böylemıdır motorların mesela benım eskı mmıtsubıshı mınıbus vardı oda 5 de 120 km ıle gıderken ayagını gazdan cekdınmı araba dırek 90-100 km duserdı mesela sımdı volkwagen mınıbusum var onla 150 ıle gıdıyorsun ayagını gazdan cektın araba 150 ıle devam eder yıgılma yoktur tek begenmedıgım motorda yıgılması 60 gıderken cektınmı gazdan dusuyor surat dırek saygılarımla

BU ucuz mallara savaş açan arkadaşların çok parası varsa honadya italhatçı olup bize ucuza satsınlar bizde alıp binelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar