Mondial Mondial 100KH(resimli)

slmlar ,ben motor hiç kullanmadım ama bu aralar acayip heveslendim,bisikleti çok iyi kullanıyorum,sizce bu aracı rahat kullanabilirmiyim,yarı vitesli bir cihaz görmedim,nasıl vites değişiyor :) bide ehliyetim yok :) bunun içinde almam lazım mı yaw :( ehliyeti almak canımı sıkıyor...fiyatı ne kadar şuan bu cihazın ? varsa adres,tel.lütfen :)

şok Oldum şok

Böyle akılsızca bir imalat olamaz.
Düpedüz şok oldum. :pr: :pr: :pr:
uzun süredir benzin deposunun üzerinde gördüğüm sızıntıyı kapaktan zannediyordum.
geçen hafta etraflıca bir inceledim ki ne göreyim.
rezalet.
oturduğunuz sele ve yan altlarındaki iki yan kapak benzin deposuna iki küçük puntoyla kaynaklanan bi demir parçasına iki koca vida ile vidalanmış.
Benim de tonaj normalin az üstünde. 95-100 kg civarında.
sele yaylanma sonucu bu demir parçasını oynatarak benzin deposunun üzerindeki kaynak yerlerinde delikler açmış.
Oluk oluk benzin sızıyor. Bomba üzerinde oturuyorsunuz.
Biryere gidip geldikten sonra evin giriş boşluğuna bırakıyorum motoru buram buram benzin kokuyor.

Hangi akıllıdır ikikişinin oturacağı seleyi benzin deposuna hemde iki küçücük puntoyla kaynaklayan.

Şok oldum şok

motorlarınızın bu söylediğim kısmını kontrol edin

arkadaşlar bendede war 100 kh 100-110 arasaı bi hızla giderken hafif rampa idi önümde kaza oldu freni asıldım önü :( kitledi sürüklendim benim kollar bacaklar yandı yüzümün sag tarafı pert oldu motorun aynası yamuldu ve ayakçıgı yamıldu çizik yok. yakıtı süper benzin 3 milyonken içinde beznzin warken 11 milyona fln doluyor we dogru düzgün binersen 160 km yapıyor yok ben 2 kişi biner hep basmaca gidersen vitesleri mesela 1de 40 2 de 55 3 de 80 4 te allah ne werdiyse diye değerlendirirsen 140 kmde kalıyor 2 kişi binince ortalama 200 kilo wediyo (babam we ben) 50 km yol bayılmkadan gidiyor ve tam gaz ile 80-85 yapıyor 200 kilo ilekendi başıma binincede 100-105 yapıyor tabi bunu yapman için 3 de 80-85 yapmak lazım çekişi mükemmel arasokaklarda mükemmel ayrıca 1300 km ye geldim tık yok allahın izniyle olmaz inş bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur diyorum

slm.bendede 100kh var.ilk zamanlar 90 ını geçmiyordu.ama şimdi 115i görüyorum.(çoğunuz inanmayacaksınız tabi)1 aydırda denemedim maximum hızını.bi kere motorun rodaj zamanı çok önemli.yani iyi açacaksın motoru.çevremde 3-4 arkadaş daha var 100kh ı olan.çok rahat geçiyorum onları.100 ü geçen yok.bisan lifanla başa baş gidiyorum.bazılarına yetişemiyorum gerçi:p
yakıt konusuna gelince 1 litre benzin ile dikkatli kullanımda rahat 45 km gidiyo. ama basarsan 20 km civarı gidiyo.biara 1 litre benzin ile 50-55 km gittiğimde oldu. ama çok yavaş gitmiştim.motorum 11000km de daha hiç bisorun çıkmadı Allah a şükür. arka lastik kabaklaşmıştı.gittim inova lastik aldım. balataları değiştirdim.başkada birşey yok.zaten bunlarda doğal olanlar.ama çok yakın bi arkadaşımın 100kh çok kötü.şanzuanı bozuldu bi ara.debriyaj balatası ölmüş.hilaller yerinden çıkmış vs.bujisi öldü. daha bi kaç şey daha olmuştu ama aklımda değil:p yani diyeceğim şu motor işi biraz şans.bazısı dandik çıkıyo.ama kullanımda çok önemli(gerçi ben anasını ağlatıyorum:p )
motorum modifiyeli(iç-dış) eve tekrar int bağlatim fotoğraflarını paylaşırım.evde 3-4 aydır bağlantı yok.bende sizlerden biraz uzak kaldım.aylardır takılamıyorum buraya.

sakın arkadaşlar

Walla nefret geldi tiksindim motordan
sapır sapır dökülüyo.
bi de o deponun durumunu gördüm.
nerdeyse bedava vericem hurdacıya

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 75kg babam 90kg beraber son sürat 90-95km/s tek kişi 100-110km/s iyi bakarsan taş gıbı motor 1,8 lt ile 100 km alıyorum 10 ytl ile fulletiyorum ve 200 km civarı km yapıyorum HERKEZE tavsiye ederım super motor

Son düzenleme:
BU MOTORLA İLAÇ KURYELİĞİ YAPAN BİLE VAR İDARE EDER BENCE:cherry:

bendede war 100kh motosiklete yeni başlayanlar için ideal ör:ben. bidafa vitesi kafamıza göre atmamalıyız. ben bu motorla 2kişi olarak 108-109 yaptım tabi bu hızda titremeler oluyo.yakıt çok az 80ı geçme canını ye

Düşünen varsa elimde bir tane var,kredi kartı ile peşin fiyatına 4 taksit yaparım.(Bonus.World,Axess,Vakıf bank) isteyene 12 ay dahi taksit olur :cat:

uzun yolda aşırı gazlamadan gidersen dayanır. sağutma kanalları büyük olmadığı için aşırı yüksek hız (80 ve üzeri) veya düşük hız (40 ve altı) gidersen soğutma kanallar yeterince işlevsel olamayacağı için motor hararet yapar.
normal bakımlı bir motor rodaj sonrası u yolu çok kolay yapar

saol tuğrul arkadaş ama soğutma kanalını anlayamadım karbüratöremi bağlı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler mondialde buyuk ındırım olduuu hemde cok buyukkk mondial 100 kh de ucuzladı ama fazla değil ama mondialin scooter modelleri bayagı ucuzladı mondial 100 kh 1656ytl idi simdi 1400 ytl fln oldu

arkadaşlar mondial 100 kh bendede var şehiriçi kullanımda ve benzin bakımından ii en son 100 km hızla gittim 2 kişi ama bu ara çalıştığımdan dolayı binemiyorum

sizce nasıl die soracaktım ??? düşüncelerinizi alabilir miyiz ?

Son düzenleme:
dayanıklı ama vitesleri iyi bilirsen. Bilmezsen dağalır vitesler benim dagaldı ne olacak bilmem . motoru ilk 500 km bakıma götürdüm sonra 2300 oldu km telinin fişini çektim motor 8300 km civarı dagaldı vitesler ne yapacagımı bilemiyorum götürsem anlarlarmı acaba motorun 8300 de oldugunu kandırabilirmiyim[MEDIA]:pale:[/QUOTE][/QUOTE][/MEDIA]

ben 16 yasında bı motor tutkunu biriyim.mondial 100 ukh var bende.cok kullanıslı çift kişi 110 km nın ustune cıkabılıyoruum.:bounce:

Son düzenleme:
ben 16 yasında bı motor tutkunu biriyim.mondial 100 ukh var bende.cok kullanıslı çift kişi 110 km nın ustune cıkabılıyoruum.:bounce:

16 yaşında motorla 110 km hıza çıkabildine göre şehir dışı biyerlerde yaşıyon galiba polis jandarma olmayan yerlerde. çok kötü peki 110 yaparken üzerinde hangi korumalar vardı kask felan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar