- Konu Yazar
Arkadaşlar sıfır mondial 100 uag motorum vardı beyaz renk ve alalı 1 ay olmadı evin arka bahçesinde kilitli halde çaldılar.Motorda ayağımı yerden kesiyordu bir sürü işim çıkıyor hep motorla hallediyorum bana ilaç gibi geliyordu bu yüzden de paraya kıydım Mondial 100 SFC SNAPPY X model motoru sıfır aldım , alalı 3 gün oldu ve dünden beride aklıma takılan bir soru var, şimdi motora biniyorum boşta çalıştırıyorum vites 1 e takıyorum gayet güzel kalkıyorum vın vın vın gidiyoruz vitesleri ileri atarken sorun yok ama vitesleri küçültürken ayağımızın topuğuyla küçültüyoruz biliyorum hatta vitesi topukla değilde yukarı çekerek düşürmeyi denedim ama o topuğa göre daha sert diyebilirim yani her türlü sıkıntı var ve üstelik ayaklarımda 45-46 numara giyiyorum fakat ne hikmetse o kadar sert ki vites düşmüyor arkadaşım nedeni nedir ? Cuplarda böyle mi oluyor cidden çok sinir bozucu ben sürekli ayağımı kaldırıp yanlamasına tam üstüne basamam ki valla vites düşürcem diye ayağımı zorlarken kaza yapıcam.Fakat şu var ki hiç şansım yoktur bu şanssızlık bana mı denk geldi ? Yoksa hepsinde bu aynı mı ? Lütfen düşünceleriniz paylaşın.
Son düzenleme: