- Konu Yazar
merhaba forum takipçileri
temmuz ayında aldığım motorumu 80 km lik deneyimimi alıcak arkadaşlara aktarmak istiyorum. En başta arkadaşlar motorda bariz bi titreşim var belki fazla olmasının sebebi rodajda olduğu içinde olabilir ama ayaklıklarda, selede, gidonda düşük hızlarda masaj etkisinde titremesi var ve aynalarda bazen titremesinden görüşü bozabiliyo. Ancak yüksek hızlarda yani 70 den sonra titreşim gerçekten kesiliyo, e5 de kullanma imkanım oldu trafi aksatıcak bi yavaşlık yok düz yolda gayet iyi gidiyo ama 90 dan sonra motor yalpalamaya başlıyo klasik cup işte
3 litrelik deposu var ve ilk benzini tam 60km götürdü fazla gibi geldi ama bunuda rodaja bağlıyorum. 2kişi yokuş performansı çok sıkıntı veya bizim kilomuzdandır :mrgreen: tek başıma 11-12 derecelik yokuşu 45-50 km hızda çıkabiliyo (105 kiloyum). Aynaları yeterli derecede görüş sağlıyo, frenler ön-arka kampana ama problem yaratacak cinsten değil. Lastikleri fabrika çıkış NYLON yazdığını gördüm hiçte markasına bakmadım :mrgreen: kuru zeminde iyi tutuşu var, henüz ıslakta deneme şansım olmadı malum istanbulda havalar :cherry:
Özet olarak alınabilir bi motor fakat fiyatı biraz düşündürebilir 2.790 TL
Sormak istediğiniz bişey olursa cevaplamaya özen gösteririm
Özet olarak alınabilir bi motor fakat fiyatı biraz düşündürebilir 2.790 TL
Sormak istediğiniz bişey olursa cevaplamaya özen gösteririm