Kısmetse bu yaz bundan bi tane almayı düşünüyorum. Sadece kırmızı rengi pek hoşuma gitmiyor. MG Superboy ile farkı sadece renk ve ön fren mi acaba ?
Hayırlısıyla almayı düşünüyorum bütün yazıları okudum tam kafamdaki motor :cat: hepinize çok teşekkürler. Memnun olmayan yok harhalde ?
Oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama 150'lik yapmak için silindiri ve üst kapağı değiştirmek gerekiyor(bi de krank değişirse daha uzun ömürlü olur), 200'lük için ise silindir, üst kapak, krank, subab itecekleri değiştiriliyor. 125'lik için sadece silindir değişimi yeterli. krankı değiştirmeden 125-150'lik yapmak için 13 pernolu piston gerekiyo.arkadaşlar bu mg prince hiç 150 lik veya 200 lük yapan oldumu ?
arkadaşlar bu mg prince hiç 150 lik veya 200 lük yapan oldumu ?
100'lük karter diye bişey yok, normal 125'lik cg'nin karteri var mondialin 100'lük cg'lerinde.peki abi bu krankı 100lük kartere takmak için tornaya gitmesi gerekmiyormu bide abi bu cg modifiye motorlarda sıkıntı cıkarmı ole başımı ağrıtırmı duzgun takılrsa fln
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:36 ----------
bide mg super boy alsam ön freni disk yapabilirmiyim ? yada fabrikadan alırken ön freni disk olarak sipariş verebilirmiyim
Üst kapağı değiştirmezsen pistonu delebilirsin, 100'lüklerin subabları ve subab kapağındaki küresel yüzey küçük, 150'lik yaparsan sıkıştırma oranı aşırı artıyo ama 125'likte sorun olmaz. Yukarda detaylı yazdım cc'lere göre değişecek parçaları. Ön disk frenle sipariş verebileceğini sanmıyorum mondial merkezde çalışan yakının olmadıkça.peki abi bu 150 lik fln yapsak fln cok sorun cıkartırmı bide fabrikadan direk ön fren disk olarak sipariş verebilirmiyiz ?
anladım abi cok saol ya bu superboya neden disk fren koymazlar anlamam ya on numara tipi war disk fren yok