sagol osiman ben hep buralardayim sizin.sayfaya baktigimda ekonimiklik pesindesiniz ben performans derdindeyim artik
mg deluxe forumunda 15. sayfada yan kapak ve o t harfini resimli olarak gostermisim. bende onu zaten youtube da honda cg subap ayarina bakarken kesfettim. birdaha subap ayari yaparsam resim cekerim. ust kapagin emme ve eksoz kanallarini genisletecegim yakinda o zaman unutmazsam tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
cg lerde egzoz ve emme subabi ayni degerde. normalde dedigin gibi emme biraz daha kisik ayarda olur. sentil cakisina.inan gerek yok ben 25 liraya mi ne aldim oyle duruyor evde ondan once jiletle ayarlamistim degisiklik olmadi. hem tras olursunuz jiletle iki ise birden yariyor
bu arada gecen gun on fren hidroligini degistirdim ben o da cok basit bilseydim resim cekerdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
cg lerde egzoz ve emme subabi ayni degerde. normalde dedigin gibi emme biraz daha kisik ayarda olur. sentil cakisina.inan gerek yok ben 25 liraya mi ne aldim oyle duruyor evde ondan once jiletle ayarlamistim degisiklik olmadi. hem tras olursunuz jiletle iki ise birden yariyor