çıkarsan çıkılır neden çıkılmasın. ben 100 kh ile 250 km yol gittim tabi motordan inemedim düştüm heryerim tutuldu.:farao::farao:
guzel yorumende de var 100 kh daha uzun yol yapmak nası olmadı ama sonucunu benım ıcın ozetlemıssın saol
Mondial 100 KM uzun yol motoru değil.. Bildiğin şehir içi kullanım amaçlı bi scooter.. Ama tabi "uzun yol" sözü göreceli olabilir.. Senin için "uzun yol" sözünün ne anlama geldiği ve bilmek istediğinin ne olduğu önemli..
Genel manada Mondial 100 KM uzun yol için pek uygun bi motor tercihi olmayacaktır.. Hem yorucu olur hemde çok zaman alır uzun yola bu motorla çıkmak.. Amaç uzun yol için motor almaksa Enduro ve Touring motor türlerine bakmanda fayda var..
ee napalım atımız yok binelim var bi eşek ona biniyoz. at alcak durumum varda peder bey sadece atla olmaz dio arkasında talikası da olsun gel bi araba alalım dio.:cat:
Adı üstünde 100 km .... 100 km ye kadar gidebilirsin...Fazlası garanti dışı.....:queen:
oda bı yaklasım bızımkıler bununla kandırdı benı sımdılık cok uzun yol olmasada yakın mesafe gayet tatmınkar bununla elımızde olsa bınmezmıyız daha buyugune
![]()
amanın böyle olursa ayvayı yedi çocuk:cherry::queen::bounce::rendeer: