- Konu Yazar
Degerli arkadaşlar öncelikler merhabalar .
Ben motor alma arifesindeyim sizlerinde fikirlerine danışmak istiyorum.
Öncelikler Mondial 100 KH Alıcam fiyatı gayet uygun ve aynı zamanda motoru babamda kullanacagı için onada kolaylık olmak için bu tür bi motor seçtik.
Öncelikle : Motorun performansını artırmak için ne yapmam lazım .Hız konusunda denklerinden önde olmalı ben burdayım demeli.Fiyat ve masraf o kadar önemli degil alınacak parçaların.
2. Olarak : Dış modifiye olarak kafamdan geçenler cok ses cıkarmayan abartı olmayan fakat kulaga hoş gelen bi egsoz.
-Lastikleri degiştirmeyi düşünüyorum.
-Ön Arka Lambaları degiştirmeyi düşünüyorum.
-Lastiklerin yanına fosforlu yanak düşünüyorum . [ Olurmu Bilmem Tabi ]
-Sizinde bana Önerebilceginiz Tawsiyelerinizi bekliyorum.
Bu Saydıgım parçaların marka olarak iyileri yada kullanıp memnun kaldıklarınızı paylaşırsanız sewinirim.
İyi Forumlar
Ben motor alma arifesindeyim sizlerinde fikirlerine danışmak istiyorum.
Öncelikler Mondial 100 KH Alıcam fiyatı gayet uygun ve aynı zamanda motoru babamda kullanacagı için onada kolaylık olmak için bu tür bi motor seçtik.
Öncelikle : Motorun performansını artırmak için ne yapmam lazım .Hız konusunda denklerinden önde olmalı ben burdayım demeli.Fiyat ve masraf o kadar önemli degil alınacak parçaların.
2. Olarak : Dış modifiye olarak kafamdan geçenler cok ses cıkarmayan abartı olmayan fakat kulaga hoş gelen bi egsoz.
-Lastikleri degiştirmeyi düşünüyorum.
-Ön Arka Lambaları degiştirmeyi düşünüyorum.
-Lastiklerin yanına fosforlu yanak düşünüyorum . [ Olurmu Bilmem Tabi ]
-Sizinde bana Önerebilceginiz Tawsiyelerinizi bekliyorum.
Bu Saydıgım parçaların marka olarak iyileri yada kullanıp memnun kaldıklarınızı paylaşırsanız sewinirim.
İyi Forumlar