Mondial mondial 100 kh paylaşım

100kh yi beğendiniz mi ?

• beğendim

Oy: 135 76.7%
  • beğenmedim

Oy: 41 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    176
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Celil,Dostum bence bişey olmaz

Motoru alınca şehirler arasımı dolaşacan?

yokda abı nebılıyım korkuyorum bı olay olsa polısler bı arama falan yapsa nanayı yıcez ama korkunun ecele faydası yok naapalım
bu arada abı senı msnıme ekledım haberın olsun karar senın

farklı dünyalardayız...anlayamazsın ki... :cherry:

bunu da bu sefer qörmezden qeliyorum...qeniş olalım...sen dünyayı kurtarmaya dewam et... :cherry:
Duydunmu bilmiyomm..

Suadiye'lileri burala almıyozz...

Haberin olaa...

forum üyesi, ne için qeldiğimi sana hesap mı wericem...şaka qibisin...we ayrıca dalqa qeçmiş qibi mi duruyorum...sadece söylediğin cümleyi we seni kaile almadım...haliyle kendime qelecek birşeyde yok...ASAAAAAAABİ olmayada qerek yok...cool ol coni... :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
celil!!!sana bir tavsiye kymco'ların cup'larına bak kymco bunlardan daha sağla hemde fiyat olarak aynı neredeyse saygılar selamlar güneşli günler...:cat:

celil!!!sana bir tavsiye kymco'ların cup'larına bak kymco bunlardan daha sağla hemde fiyat olarak aynı neredeyse saygılar selamlar güneşli günler...:cat:

evet arkadaş haklı gecende forumda verildi kyomconun 150cc 5 vites cupu cıktı bakmanı tavsiye ederim

abı benım bu vergı olayı bozuyo yaa yoksa bende bılıyom guzel sımdı ogrencıyım vergısı yok bısıysı yok ole takılırım:)

evet arkadaş haklı gecende forumda verildi kyomconun 150cc 5 vites cupu cıktı bakmanı tavsiye ederim

brrrrrrpppsssss 150 cc lık cupmu olur be yaw 150 cc cok fazla:pale::pale:

Son düzenleme:
forum üyesi, ne için qeldiğimi sana hesap mı wericem...şaka qibisin...we ayrıca dalqa qeçmiş qibi mi duruyorum...sadece söylediğin cümleyi we seni kaile almadım...haliyle kendime qelecek birşeyde yok...ASAAAAAAABİ olmayada qerek yok...cool ol coni... :cherry:
Kaan arkadaşım foruma bir girdin bütün ortalığı karıştırdın...

Ya kendine çeki düzen ver ya da foruma girme..

ddh

tabiki eger yamahaya honda çekiş balatası taktır o zman 140 yapman ımkansız olmuyor adam gözümün önünde yaptı tek kişi düz yolda 120 ye rahat çıkabiliyor çok istiyosan kapışırız yapmadığımız şey değil ama bende ehliyet yok sinoptayım gelirsen büyük bi zevkle yoldan geçen bi motorluya aksamcı dersen o getirir seni yanıma :cat:

kardeş kusura bakma dediğinden pek bir şey anlamadım şu çekiş balatası olayını biraz açar mısın ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar