mondial 100 kh ile ısparta istanbul

mondial 100 kh ile istanbul ısparta arkadaşlar bu motor bu yola dayanırmı(600km) sizce:p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tetikçi demişki;
peki sizce ne kadar sürer
kaç km oldugunu belirtmemişsin

motor dayanır da sen dayanırmısın:mrgreen:? çok sık mola vereceksin ve süratin de fazla olamayacak. iyi bakım yapar makineyi fazla sıkıştırmazsan rahatlıkla gider.

motor dayanırda sen motora dayana bilirmisin o motorlarda aşırı titreme var birde yola çıkınca mecbur tam gaz gidersin vay haline yoksa motor gitmeye gider hadi sana hayırlı yolculuklar

Mola verirsen motor dayanırda yolda büyük taşıtlara dikkat etmen gerekecek çünkü motor hafif savrulur.

100kmde bi benzin ve dinlenmek için dursan brzda hızlı gitsen saatte 100km ki hayal olur o devamlı 10 saat diyelim biz ona gitsende donmek istemeyebilirsin o motorla o yoldan snr bide gerçekten ole bsy yapıcksan sevdiklerinle helalleş yola cıkmadan allah korusun sakat iş:queen:

bence olur ama baya kilometre atla otobüse yat uyu ne yaparsan yap rahat rahat gelirsin:)

100 Km'nin üzerindeki yolculuklarda;hele hele bir de otobanda varsa işin içinde,altındaki motor yeri gelince 150 Km ve üzeri süratleri zorlayamıyorsa kesinlikle yola çıkma derim.70-80 Km süratle de pekala gidilir hiç bir şey olmadan ama yanından kamyonlar ve külüstür şahin-kartal türü bir otomobiller geçtikçe psikolojin bozulur ve motora lanet edersin...

arkadaşım bende bisan motocub 100 var o da mondial gibi yarı otomatik ben 150 km hiç durmadan gittim ortalama hızım 80-90 idi. tek sorun uzun oturmalardan oluşan ağrı. başka bir sorun yok ama 600km az değil bi daha düşünmeni tavsiye ederim.

bin ISPARTA PETROLE git ne uraşıyon zor olur oo motorla kazası var arızası var uzun yol motoru değilki yinede sen bilirsin o yol çok tehlikeli ama tek gidiş tek geliş hemde hep kamyon var bence motorla gitme

yanına bı ıkı tane kayıs al.tamır takımınıda unutma .cık yola gel.ıstanbula ayak basınca benı ara .gelecem yanına.dıkkatlı gel.

ısparta ıstanbul arası otobüsle bile 10 saat sürüyo bence riske girmeye hiç gerek yok yol senı fazlasıyla yorar

ısparta ıstanbul arası otobüsle bile 10 saat sürüyo bence riske girmeye hiç gerek yok yol senı fazlasıyla yorar

dimi yaa otobus 9 saatti:p ozmn bnm dedim saati 17-18 fln yapalım

yanına bı ıkı tane kayıs al.tamır takımınıda unutma .cık yola gel.ıstanbula ayak basınca benı ara .gelecem yanına.dıkkatlı gel.

bide uyku tulumu vs almayı unutma yanına bolbolda dua ezberle gtmeden:p

arkadaşlar süpersiniz ama o motoru denemek için sordum ben daha tabiiki gelemem neyse hepinize teşekkür ederim

ben kt 125 ile istanbul atina yaptım toplam 1200 km 15 saatte aldım
motor tık demedi sürekli 8500 devirde gittim
savrulma falanda hiç yok tırlar hiç savurmadı beni 2 tır arasına girdim kaç kere 100 ile giderkenn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar