Mondial 100 Kh Aksesuarlı...!

2006 Model Güzel Motor Aksesuarlı 3 Senedir Biniyorum Daha Bi Arızazı Çıkmadı...

big_17048738wgl.jpg

big_17048738cbj.jpg

mavi ledler ne kadar tarzım olmasada, modifiye yaptığını sanan aptallar gibi aynalarını sökmemişssin. tebrikler. ayrıca geniş ayaklıklar arkadaki için oldukça rahat.

mavi ledler ne kadar tarzım olmasada, modifiye yaptığını sanan aptallar gibi aynalarını sökmemişssin. tebrikler. ayrıca geniş ayaklıklar arkadaki için oldukça rahat.

Kardeşim 1.si ayna olmadığı için ceza yedim 2. si madem motor sürüyosun tam olması şart benim motorumda eksik tek parça yoktur 3.sütipini bozmadığı müddetce de sökmem yani aylnaları kestirdim öncekileri bişeye benzemedi

kardeş motrun güzeklde o irice olan basamklı demirler işi bozmuş neden orjinal demrini takmıyorsunki kalaft göstermiş motorunu

kardeş motrun güzeklde o irice olan basamklı demirler işi bozmuş neden orjinal demrini takmıyorsunki kalaft göstermiş motorunu

enescim o zaten orjinal benim motorunda o demirine takmıstın :D ama orjinal o cıkarsa cok bicimsiz olur :bounce:

motorun güzel usta allah kaza bela göstermesin tekerin düz bassın

Arkadaki için rahat hep yola gidiyorum o yüzden ve motorun arka tarafı çok ince duruyordu o iyi oldu hem rahat için hemde öbürleri hemen kırılıp eskiyodu bu daha ii oldu güzel de durdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar