modifye etmeyi düşünüyorum ammmaaaaa

Abicim sonra pişman olmayında..:mrgreen:

Yatığınız masrafların tuttuğu parayla motorun fiyatını toplayıp satmaya kalksanız satabilirmisiniz onu düşünün..:cat:

ss

selam kolay gelsin bence süper olacak gibi tabi maddi mesele bunun motorun cc sini sağlamlaştırıpta sonragrenaj sonrada teker kısmna gelsen sonrada en sonunda yollara çıksan bak ben sana yardımcı olabilirim [email protected] eklersen konuşabiliriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
berk asyanın croslarının jantları küçük ucuza alabilirsin,KTM işine girme sadece marka olduğu için pahalıya gelir,önce jant ve lastik işini hallet geriye kalanla diğerlerini halletmeye çalış,çamurluk olayını çıkmalara bak sonuçte keseceksin sıfır alma varsın çizik olsun sonuçta boyanacak, hepsini aynı anda yapmaya kalkarsan çok paran gider,önce araştır sor sahibinden com a bak

Endurocu01 abi bi jantları uydursam gerisi kolay da onlar olmuyo 17 yada 18 inç lazım

berkcim senin zaten jantların büyük değilmi sen küçültmek istemiyormusun yoksa benmi yanlış anladım

istediğin ölçü tam olarak nedir onu bilelim araştıralım,

aslında en basit şöle diyim yamaha wr 125 x in aynı olçülerini istiyorum Ön lastik 110/70-17 Arka lastik 140/70-17 olcak gibi olmasını istiyorum

arka 140 olursa motor zorlanır,ön ne kadar kalın olursa manevra kabiliyetin düşer,bunları hesaplıyormusun

yamaha 125 cc benmkide 150 cc hmen hemn aynı ondan çok sorun olmaz diye düşünüyorum ama olmadı onde 90 arkada 130 olabilir yada 120

peki lastiklerini kalite yani marka alamazsın pahalı,istanbulmotoclub.com adresine gir bir bak lastik ebatlarına ve fiatlarina MİTAS marka durodan iyidir.hemde uygun

abi jantı halletsem lastiğide düzgün bişey alcam lastik önemli çünkü

oke abi sağolasın gerci ss jantı ama yinede saol bi yandan bakıyorum nete

oke abi sağolasın gerci ss jantı ama yinede saol bi yandan bakıyorum nete

hocam diğer konudanda devam ediyoruz gerçi ama:) sahibinden komdan bişey çıkmaz kaç aydır kovalıyorum bu işi. şimdi elimizde asya as200ün ön jantı var bu kesinlikle bize uyuyo
alternatif olarak hyosung rt 125 karionun ön jantı var oda 18" üzerinde orjinalden 130luk lastik var çemberi arka iiçin uygun 36 delikli bu 2motorun servisleri ile görüşüp fiyat almak lazım. getirten olursa sorun çözülmüştür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar