Modifiyeli scooterim Abartmadan kendi çamıpızda !!

onu guzel ama arkasi icin pek bişey soyliyemeyecegim

o tutunacak demiri kestir

camurlugu cikart plakayi race motorlari gibi tekerlegin ustune al

cok dikkat ceker :cat:

bide ayni cift eksoz yap

bu motora modifiye krali demezlerse en adiyim :D

bide cj shanker stickerini cikart cok cirkin duruyor

Yok yok çok dikkat çekmesin zaten geçen Yunus polis arkadaşa benim motoru sormuş daha fazla dikkat çekmesine gerek yok motor zaten çoğu zaman dükkanın içinde temizliğindende belli oluyor ama hafta sonları hep dışarda :queen:

Bide o cj shanke yazısını sökemem sökersem orda iz kalıcak çünkü o verniğin altında o motorun çindeki ismi :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yok yok çok dikkat çekmesin zaten geçen Yunus polis arkadaşa benim motoru sormuş daha fazla dikkat çekmesine gerek yok motor zaten çoğu zaman dükkanın içinde temizliğindende belli oluyor ama hafta sonları hep dışarda :queen:

Bide o cj shanke yazısını sökemem sökersem orda iz kalıcak çünkü o verniğin altında o motorun çindeki ismi :queen:

yeniden boyarsin :)

Valla ne diyim basliga abartmadan demissin ama iyiki abartmadin.Allah vermeye abartsan nolucakti merak ettim.....Aydinlatma nasil gece?bana sanki aydinlatmayi cokda onemsemedigin fikri hasil oldu cunku far boyanmis gordum.Ama yinede bayagi emek harcamissin simetri olayi cok orijinal.eline saglik.

kendi çanıpızda güzel bi çalışma olmuş :p

fakat görüş açısı fazla daralmış gibi ? yani farların ışığı pek aydınlatmıyo, olsa gerek :farao:

eline sağlık çok hoş ve güzel olmuş ya çok beyendim o kurşun sticker nerden buldun bende almak istiyorum ama bulamadım bunu nerden teymin edebilirim
yardım edersen çok sevinirim.

eline sağlık çok hoş ve güzel olmuş ya çok beyendim o kurşun sticker nerden buldun bende almak istiyorum ama bulamadım bunu nerden teymin edebilirim
yardım edersen çok sevinirim.

Benim aldığım yerdede sadece 3 tane kalmıştı hepsini aldım :queen:
Ama bakim varsa bi şekilde gönderirim ben :cat:

Bu arada diğer arkadaşlar far görüş açısını azaltıyor demiş çok az bi fark etti görüş açısında farın üstündeki kırmızı bölüm açı olarak ampullerin üstünde kalıyor diğer siyah olan yerde boya değil delikmi mağzeme denilen yapışkan onunda çok az bi etkisi var hatta yok denilecek kadar az yolda çok güzelde desen oluşturuyor delikli delikli :queen::queen: Merat etmeyin görünüş yapıyoruz ama kendi canımızıda düşünüyoruz :bounce: düşünmüyor olsaydım aynaları söker arka stobuda siyaha boyardım :bounce:

Güzel olmuş. Gidişiyle ilgili bişeyler yaptın mı?

Motoruyla hiç oynatmadım ama motorum bakımlı olduğu için hızında hiç sorun yok 2 kişi e-5 te hafif yukarı doğru eğimde 110-115 km hızı gördü :cat: + tek başıma aynı yolda bastığımdada 125-130 km arası çıkıyor yokuş olan yerdede basınca 135 e kadar çıkıyor :cat: SADECE BAKIM :cat: sen motora ne kadar bakarsan oda sana okadar Bakar:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar