Modifiyeli scooterim Abartmadan kendi çamıpızda !!

emegıne saglık kazasız belasız....farlara kasları neyle yaptın ? ben reklamcıdan stikir alıp yaptım ama soguktan atmaya basladı

emegıne saglık kazasız belasız....farlara kasları neyle yaptın ? ben reklamcıdan stikir alıp yaptım ama soguktan atmaya basladı

aynı şekilde reklamcıda yaptırdım ama iyice fönledik elimle kaldırsam kalkmaz:cat:

Bide 2 kat yaptır tek katta belki biraz sorun olur ama 2 katta iyi yapışıyor :cat:

süper bi ara bendede vardı bundan mavi.. :) çelik markaydı :) çıkardık elden artık windy 125 takılıorum :) peki nasıl boyadın farları ?

süper bi ara bendede vardı bundan mavi.. :) çelik markaydı :) çıkardık elden artık windy 125 takılıorum :) peki nasıl boyadın farları ?

Farlar boya değil Delikli mağzeme denilen reklamcıda yapılan bir tür yapışkan :queen: ama boyamak istersende kırtasiyeden alıcağın cam boyasını 4-5 kat kopresör makinasıyla sıkarak boyayabilirsin

süper olmuş eline sağlı göstergedeki alevleri tuttum ayrıca ön grenajda yapmış olduğun folyo kaplama çok yakışmış çok agresif durmuş.Hoş çalışma acaba parklarda kırmızımı yansa ?? derim ben emeğine sağlık

süper olmuş eline sağlı göstergedeki alevleri tuttum ayrıca ön grenajda yapmış olduğun folyo kaplama çok yakışmış çok agresif durmuş.Hoş çalışma acaba parklarda kırmızımı yansa ?? derim ben emeğine sağlık

Park'lar kırmızı yanıyordu kazadan öncesine kadar o resimde gözükenler Flaşör :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bi motor olmuş flaşör nereden aldın bendemi taktırsam napsam arıyomda:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar