modifiyeli motorlarınızı buraya bekliyorumm..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar .

böyle bi konu bulamadım acmaya karar verdimmm

modifiyeli motoru olan arkadaşlar resimlerini ve özelliklerini yollarsa sevinirim simdiden teşekkürler..

bide birsey sormak istiyorum sıfır motor alınca dış kısmı modifiye etmek istiyorum sizce garantiden cıkarmı ?
::tutkuy::

Son düzenleme:
Tam olarak nereye :p

oraya buraya heryere :D yha maksat motorumu ne tip yapsm onn icin urasıorm ve yeni uye olduum iicn olayların nası gelistinide bilmiorm kusra bakmayınn:salut::pale::pr:

selam arkadaşlar .

böyle bi konu bulamadım acmaya karar verdimmm

modifiyeli motoru olan arkadaşlar resimlerini ve özelliklerini yollarsa sevinirim simdiden teşekkürler..

::tutkuy::

Görsel mi, güç olarak mı :) görsel olarak yaza başlıyacağım, parçalar hazır ama :p

Moderatör
Kusura neden bakalım, espri yaptık nacizane :) Vardı modifiye yapan bir kaç arkadaş, görünce konuyu gururlar bahsederler yaptıklarından :)

kardesım bende snın gıbı meraklıyım bu konulara benım motor sanayıde su an toplanıyor ıstedıgım gbı bu cumada cıkcak scooter var bende cıksın sana fotosunu atarım yorum yaparsın :D ha bu arada sende nasıl bı motor var??

görsel olaraksa bende biraz var performans olarakta var ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ustaya verdim o yaptı

benim motorda mitsubishi gömlek var nasıl resmini çekip buraya koyabilirim:p

kardesım bende snın gıbı meraklıyım bu konulara benım motor sanayıde su an toplanıyor ıstedıgım gbı bu cumada cıkcak scooter var bende cıksın sana fotosunu atarım yorum yaparsın :D ha bu arada sende nasıl bı motor var??

bende motor yok ama kısmetse 2 hafta sonra storm 150 li alacağımm simdiden teşkrler foto için

motosiklet olmasada tesisatta iddalıyım :) biraz kamyon gibi oldu ama çaktırmayın....

PHOTOSHOPLU DUR.:)MONDIAL ZAT ,LUTFEN MOTORA ODAKLANIN BASKA YERLERE DEGIL:mrgreen:

teşekürler resim ve yorumlarınız icin.:cat:

bu da benim mavi melek...daha yeni lastik falan başladık..michelin aldık asfalt lastiği..jantlardan boya işine girdik..tam anlamıyla görsel modifikasyon antalyaya gidince bitecek 1-2 ay içinde..

buda bennım motor.
bukalemuncuk:p
sırası ile orjınal halınden son halıne kadar olan değişimli fotolar.

eyw elımden gelenı yapmaya çalıştım,
yınede eksıklerı var mesela,
stıcerlerı ve koltukları,
koltuklar çok itici kaldı,
elıme para gectıgı gıbı değişimler devam edıcek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar