modifiyeli mondial 100 kh

Sizce motorum nasıl

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
izzet beyfendi kusura bakma ama bizim buralarda motorlar hep aynasız tabi çağa ayak uydurmak gerekiyo değilmi? oylamalar tmm. da bence yorumlar gayet iyi sende sağlıcakla kal

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izzet beyfendi kusura bakma ama bizim buralarda motorlar hep aynasız tabi çağa ayak uydurmak gerekiyo değilmi? oylamalar tmm. da bence yorumlar gayet iyi sende sağlıcakla kal
Millet ölüme gidiyorsa sende ölüme gitmeye razısın heralde , :mrgreen:

Diyecek söz bulamıyorum , sen çağa ayak uydurmaya devam et ! :cat: Bakalım nereye kadar ayak uydurabileceksin...

bütün stickerları sök derim-orjinal bin yok dersen bir eksiğin var modifiye olayında öhlins... bunuda takarsan kim tutar seni

oylamaya bi göz at istersen

Son düzenleme:
öhlins ne demekkk????:silent:

Superbike-Gabel.jpg

OHLINS_SHOCK.jpg

http://images.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&safe=off&rlz=1T4GTKR_enTR301TR301&q=öhlins

bu öhlins ne işe yarıyo ya ben hala anlayamadım bana detaylı şekilde bilgi verirsen sevinirim

ben dikiz aynası olmadan gidemiyorum

motosiklet güzel olmuş ama

Son düzenleme:
Dikiz Aynası Yok Renkler Cok karışmış cift rek yap bence kötü olmuş bence dikiaz aynasız motor gözü olmayan insana benzer ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar