modifiyeli mondial 100 kh

Sizce motorum nasıl

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
bence cok güzel, ama ön amasor biraz düşmeli diyorum , en azından vidaları aşşağıya indir..

teknoali doğru diosun valla kış gelince motoru koyverdim bu resimler yeni daha bunu söylediğin iyi oldu senin msn varmı y versene bana hem tannışırız hem sohbet işte

arkadaşler resmin boyutu iyi bence ve tekteker ramço sanada ayrıyeten tşk. sende motor ne var?

kardesim şimdi dikkat ettimde , kafalıktaki dikkat yazsısı halen duruyor, onada el at bence ,

msn profilimde var ve PM olarakda yolladım ...

evet ama taktığım zaman aynaları yani herkes çıkar diyor böyle daha iyi diolar falan ondan çıkardım yani

bunu söylüyenler kaza yapınca aynı şeyi tekrar ederlermi sanıyorsun :bounce:
sen kimsenin lafına değil kendin bi düşün bakalım aynalarla dağa rahat gitmiyormusun:rendeer:

emek vermişsin. aynalar hariç bence de güzel olmuş.bu motorlar için çok şık aynalar var aksesuarcılarda bulabilirsin.
özellikle arka farı çok beğendim.:cat: arka amortisörlere de kılıf takman oldukça pratik bir çözüm olmuş.
modifiye motor tutkusundan ayrı bir tutkudur.bir arabaya veya motora yapabileceklerin hayal gücünle ve paranla sınırlı.ama bence daha da değiştirecek paran varsa ilk başta motora daha güvenli binebilmen için gereken kask dizlik mont gibi eksiklerini tamamlayabilirsin.(bilmiyorum belki de tamamadır hepsi) motora değil kendine modifiye :)
bunun yanında dışarıdan kimse anlamasa bile lastiklerini çok kaliteli bir marka ile değiştirmen sana motorundan daha fazla keyif ve randıman almanı sağlayacaktır.

vay bee ne modifiye ama tam apaçi motoru bu motorları niye bu hale sokuyorsunuz arkadaşım sizin derdiniz ne ayrıca aynasız motora binilmez o yüzden sen motorcu bile değilsin tak aynaları öyle gel saçma konular resimler ekleyip siteyi meşgul etmeyin

crxforever teşekkür ederim yorumların için. Ama bu motor için de kask, dizlik, mont fazla abartı değil mi?

karayılan asıl sen motorcu değilsin biz burda motorumuzu paylaşıyoruz sen gel siteyi meşgul etme diyorsun. asıl sen meşgul etme boş yorumlarınla

Son düzenleme:
crxforever teşekkür ederim yorumların için. Ama bu motor için de kask, dizlik, mont fazla abartı değil mi?
bence abartı değil.modifiye merakın olduğuna göre tahminim bu küçük motorun limitlerini zorluyorsundur.mobiletle giderken bile kask taktım ben. faydasını da çok gördüm.hiç işine yaramasa bile arı sinek türü şeylerin yüzüne gelmesini toz çapak gibi maddelerden korunmanı sağlar.

basit bir örnek vermek gerekirse bayramdan önce kuryelik yapan bir arakdaşımın kaskının camı açık olduğu 30 km ile şehiriçi giderken için gözüne inşaattan gelen toz kaçtı ve sağ gözü şişti 1 hafta uğraştı doktor göz damlası gibi şeylerle.

kask Allah korusun bir kaza anında hayatını kurtarır. dizlik de aynı şekilde hem kışın rüzgardan koruyarak yıllar sonra olacak romatizma hastalığını önler. hem de ufak çaplı kazalarda yaralanma riskini azaltır.
tüm bunların yanında bence motorcuya oldukça yakışan aksesuarlar.

damaları, stop u kapatan kağıdı, ön çamurluktaki stickerı ve kafadaki parkların boyasını çıkarsan süper olur... kısacası abartı olmuş aşırı süslü...
bence önemli olan senin beğenmendir... gerisi boş, kim ne derse desin...

karayılan asıl sen motorcu değilsin biz burda motorumuzu paylaşıyoruz sen gel siteyi meşgul etme diyorsun. asıl sen meşgul etme boş yorumlarınla
arkadaşım motorsiklet için güvenliik önemlidir. sen sanırım henüz bunu anlayamamışsın ki, aynan yok diyenlere, kasksız, dizliksiz, montsuz binme diyenlere sert çıkmışsın :farao:

inşallah motora güvenliksiz binmenin ne kadar yanlış olduğunu en kısa zamanda bir şekilde anlarsın.

nash ben kimseye sert çıkmadım arkadaşların hepsine yorumları için teşekkür ediyorum yanlış olduğu kesin ama abi şehir içinde de öyle dolaşılmıyor ki sürat yok bişey yok 50-60 km/hız anca

qüzel olmuş ama üzerindeki yazIlarIn fln pek sewmedim açıkcası ztn oda zewk meselesi herkez farklı sewer.

merhaba arkadaş siteye arada bir takılıyorum msn yi aldım fakat seni bekletmek istemem arkadaşlarda görsünler bakalım mondial 100 ukh orjinal modifiyeyi...

geziyaplyoru241cx5.jpg
[/IMG]

geziyaplyoru111ss7.jpg
[/IMG]

geziyaplyoru116gm8.jpg
[/IMG]

geziyaplyoru202bh6.jpg
[/IMG]

motorun üstündeki karsklı arkadaş benn oluyorum...

cimg0119dj1.jpg
[/IMG]

cimg0102gw3.jpg
[/IMG]

Son düzenleme:
guzel olmus arka camurlugu sıyah bırakıp on camurluga cektıgın nıkelanj dan cekseymıssın daha ıı olurmus bence....amortisörun etrafında korumalık var onun ısmı ne ? ve motor parcacılarında varmı ?

t. madde amartüsörün üstündekini oto marketlerden alabilirsin emniyet kemeri kılıfı yani bizde oraya taktık

memo 48 motorun iyi duruyo umu çok sade hiç bişey yok yani kusura bakmada yinede orjinal yani

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayna yok ! Yorum yok ! Kötü oy var !

Sağlıcakla kal...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar