modifiyeli mondial 100 kh

Sizce motorum nasıl

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
RESİMLERİN BÜYÜK HALİNİ GÖRMEK İÇİN ÜSTÜNE TIKLAYINIZ.

Son düzenleme:
Dikiz aynaları olunca tipten çıkıyor böyle daha güzel emin ol ayrıca teşekkür ederim

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
dikiz aynasız binerek nasıl bir cambazlık yaptığını düşünmek çok kötü kasksız sürekli kafayı arkaya çevir çevir bir an gözümün önünde canlandı sonra bir gün öyle bir alışıyorsunki dikiz aynası olsa bile bakmıyorsun

sana katılıyorum didkiz aynasız binmeye alıştık dikiz aynalı binince saçma geliyor

arkadaşla® sizce motorum nasıl belirtirseniz içim rahat edecek...

Son düzenleme:
Damalı kısımlar hariç güzel duruyor.Damalı olan yerleri farklı birşeyler yapsan daha güzel olabilir.Arka stop ve egzoz en güzel yerleri bence.Dikiz aynası önemli bir eksiklik, ayna hoş görünmüyor desende motoru tamamlayan ve güvenliği artıran unsurlar.:cat:

ön arka amasörü biraz düşürsen,arka çamurluk orjinal olsa önde beyaz değil de orjinal olsa jantlar beyaz olsa ve egzozda madem abarth war yukarı kaldırsan daha hoş görüntü olabilirdi mesela bnmö ön arka 3er cm inik hiç vurmuyor aynından bendede war

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
apaçi...
sert mi oldu??
bence hayır...

lastiklerin beyaz yanaklı ve damalarlarla uyumsuz duruyo damalar spor bi hava verirken lastiklerin beyaz yanak olması klasik bi hava katıyor ve cıkan sonuc takım elbisenin altında spor ayakkabı gibi yada eşofman altına kundura hesabı:)

bu arada aynaların madem hosuna gitmiyolar güzel bi çift ayna al ve tak..

güzelliği biraz daha sadeleştirerek yap cok caf caf lı olmus o stıcker ları biraz azalt..renk olarak güzel..arka tasıma demirini cıkartırsan daha güzel olur..

Son düzenleme:
Beyler başka yapılacak bir şey var mı motoruma bana hala bişeyler eksik gibi geliyor yazarsanız sevinirim.........♥

Memo bana kendi motorunu çekip göndersene e-mail adresim: [email protected]

Ha bide ben bu motrun içini yani motorunu büyültmek istiyorum buna 125CC koyabilirmiyim?? koyamazsam bile bu araç nasıl hızlanır :)

Son düzenleme:
bence arkaya spoiler, ön tarafa da sis farları koyabilirsin, bi abart egzoz yerine akrapovic egzoz alıp takarsan çok mükemmel olur, arka tekeri de şaşiyi kestirerek kalın teker koyabilirsin, motorunu büyütebilirsin 1000 cc'ye kadar, hatta R1 motoru takanlar oluyormuş bunlara :s

şaka bi yana bu tarz motor kullananlar neden orjinalliğini bozarlar anlamam, madem modifiye yapacaksın git biraz daha büyük bir motor al, farklı bir kültür bu motoru kullanalar, trafikte modifiyeli olanları görüyorum, kimse hoş karşılamıyor, hele bir de abart egzozlu sesiyle sırf kuru gürültü.

sonradan gelen edit: renkler ve zevkler tartışılmaz tarzı cümleler yazacaklara şimdiden teşekkürler

:wiinkk:Sırf Dikiz Aynaların Olmaığı İçin Kötü Oyunu Kullandım :) Kötü Vermeyince Tipten Çıkıyor

YSU45642.jpg

EbY45791.jpg

mGS45851.jpg

aRC45927.jpg

ARKADAŞLAR SİZCE MOTORUM NASI ??? EKSİKLERİMİ BELİRTİRENİZ SEVİNİRİM... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

Son düzenleme:
arkadaşlar biraz mantıklı olalım biz daha genciz biz modifiye yapmıyacazda kim yapacak lütfen iyi düşünün ama yinede teşekkür ederim. Benim motorum Beyşehir de tek... Herkesin gözdesi...

jr.

çok guzel olmus ya..tebrik ederim..ama dikiz aynasız hem gorunumu eksik hem de mantıı..kimse aynanız war die ayıplamaz.

SELE ALtındaki Racing Modifiyeli Bence İyi Olmamış Oraya Sade 3 Cizgi atabilirdin

ya valla burda ilk benim aklıma geldi ve herkezin çok beğenisini alıyo motorum

evet ama taktığım zaman aynaları yani herkes çıkar diyor böyle daha iyi diolar falan ondan çıkardım yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar