- Konu Yazar
Senin attığın fotoğrafaftakiler motosikletmi ?
hayır gemi fotoları attım
Senin attığın fotoğrafaftakiler motosikletmi ?
O zaman motosiklet forumu diye yırtınmana gerek yok apaçi kardeş
Egsoz u açtırmaya gerek yok; yere sürte sürte zamanla sesi artar kanımca :queen:r:
Ve birşey daha ilk resimdeki motorsikletin anahtarlığı sanırım o sarkan şey. Biraz kısa olmuş :silent: galiba önden giden arabaya bağlayıp motoru hızlandırıp 170-180 görüyorlar :queen: :queen:
Neyse gece gece çok güldüm konuyu açan arkadaş çok sağol. :rendeer:
Konunun arabalarla alakali olmadigini anlayacak kapasitedeyim vesselam durumu fazla kisisellestirmeye luzum yoktur lakin dikkatimi ceken bir konu var bir seyler paylastiginda begenende olacak begenmeyende ,bunun icin. ukala cevaplara begenmeyen insanlara ustu ortulu gider yapmaya gerek varmi?
Herkez begenmek zorunda degil ortada bir emek tabiki var ama bir seyler yaparken mantikli bir is yapacaksinki emegin heba olmasin kaldiki baskalarinin emegini paylasiyorsun burada allah verede bu modifiye isini kendin yapmadin yoksa cikardin tepemize sanirim
Oncelikle kisi elestiriye acik olmalidir pozitif ve negatif durumlarda erdem sahibi olmalidir .
surada 2 yorum yazmaya degecek elle tutulur. sahsi bir paylasimini yapta muhabbetimiz artsin tabiki motosiklete dair
2009 dan beri uye olarak gorunuyorsun ismimi dahi bilmiyorsun
Ates almaya geldin sanirim
Bu konularda tartisacagin en son insanin ben oldugumu israrla soylemek isterim uyarmadi deme .
Cub lar da ayna opsiyonel :mrgreen:Aynalar fotoshopla silinmiştir diye düşünüyorum. Zira aynasız motosiklet kullanmak kabul edilebilir birşey değil. İntihar gibi...
Cub lar da ayna opsiyonel :mrgreen:
Pistte söküyolar ya, apaçiler kendini rossi sanıyor benceHay allah... :silent: Gerçekten anlayamıyorum ayna sökme işini...
Bu bir mesaj mıdır ? Yani ''beni sollayacak araç nasılsa olmaz, tüm tehlikeler arkamda kalacak, bu yüzden aynaya ihtiyaç yok'' gibisinden ?
Ya da, son hızı 90-100 km/saat olan motosikletlerde rüzgar sürtünme katsayısını düşürmek için mi yapılıyor ? ''100'le değil de 101'le gideyim'' gibisinden ?
Yeri geldiğinde ayna hayat kurtarır. sürüş planlamasının vazgeçilmezlerindendir...
Photoshop değil o 72 telli jant. Googleda arayın 72 telli jant satanlar var göreceksiniz.Bu tarz motorlar görsel olarak nedense benimde çok hoşuma gidiyor ama kullanırmıyım zannetmiyorum.Birde üsten ikinci resim gri cubun jantlar photoshop ama güzel olmuş.
ama burda görüyorumki emeğe saygı diye bişey yok aşalama küçümseme gibi yorumlarınız var apaçi falan beni tanımadan böyle yazılar kullanmanız çok yanlış ayrıca izmirlilerin zevkide böyle