Modifiyeli bir drift daha uzunköprü'lü farkı ;) (yoshimura)

Motosikleti
Honda sh125
zevkler ve renkler tartışılmaz bence güzel olmuş güle güle kullan:cat:

Gece gece milletin o egzoz sesiyle ahını almayın her an kafanıza sandalye inebilir birde ilk kez de öyle yoshi gördüm.

Sanki 250 CC çift silindir gibi çıkıyor ses güzel yani ama çok ne kadar az çıkarsa o kadar az kulağın çınlar

motoru bi temizleseydnde fotosunu çekseydn güzel olurdu her motor güzeldir benim için scooter hariç

Orjinal hali daha güzeldi bence.

Artı o motora o egzoz gürültü kirliliği gibi olucak..

20120731019_by_mehmetmumtaz-d5biyi3.jpg

Markaya bir daha baktım da ÖZ HAKİKİ YOSHIMURA

Kardesim bence gayet hos olmus sesinide birazdan dinlerim
ama su arka lastigi ve sinyal isini hallet inan daha ii olacak kazasiz surusler dilerim

Adamlar yoshimura etiketini gömmüş egzosta,bi güzelde kutu bastırmış.Bizim ülkenin insanıda almış.Yoshi filan değil

motoruna göre eksoz gayet güzel hayabusaya oluyor goldwinge oluyor bu motora niye olmasın

Kusura bakma ama Apaçi değilsin.Apaçhinin kralısın dostum.Bu motoru severim ilk motor alma fikri bu motoru görünce içimde doğmuştu motora saygım var ama laptop fiyatına motor satınca böyle ele ayağa düşüyor haliyle.Taktığın egsoz bile gerçek değil.Şahine egsoz taktıran zihniyet,tek silindir motora Hayabusa egsozu taktırsan da bir şey farketmez..Sadece kendi çöplüğünde millet bakar sen o patlak egsozunla milletin beynini s.. ken,öyle nezih bir semte biraz kültürlü bir yere gidersen,seni aşşağılarlar.Altındaki motor 2 bin küsur liraya satılan,yarış motoru değil,üstelik commuter üstelik 125 cc,üstelik Çinli.Neyin kafasını yaşıyorsunuz paşa paşa binin.Şu aşamada Honda cbr 125 bile sadece ss görünümlü bir motor o bile yarış motoru değilken siz ne diye böyle işlere kalkışıyorsunuz.Adam gibi kullanın motorunuzu.Yarış motoru istiyorsan gideceksin en az 250 lik,grenajlı bir motor alacaksın.15.000 km den sonra satıp 600 cc alacaksın.Paran yoksa gidip alma şahin,murat,kartal biriktir brodway al arkadaşım.Yoksa paran ne diye fakirliğinle apaçilik yapıyorsun.Benim de param yok gidipte almıyorum bunları biriktiriyorum sağlam bir şey alacağım.Küçük düşürmeyin kendinizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar