modifiye

s.a
Merhaba arkadaşlar.Acaba Honda TODAY modifiye edilirmi?ve ne gibi değişiklikler yapılabilir?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...:silent:

altına neon taktırabilirsin,farlara flash taktıra bilirsin alev deseni vb.gibi çıkartmalarla süsleyebilirsin.performans için bişey yapabileceğini zannetmiyorum

ewet bencede flash taktırcam....Neon içinde düşünmem lazım...
cvabın için tşk.

acaba ekzoz değiştirilirmiki?

Son düzenleme:
bence eksoz taktırabılırsın ayrıca belırgın yerlerı krom yapıp yanlarını boyarsan cok hoş durur

Bu konuları nerden arayıp bulup cevap yazıyosunuz anlamıyorum hiç. Ben arasam bulamam.
Bugün üye olmuşsun mesaj sayısına kasıyosun anlaşılıyo da kime ne faydası var.:farao:

yaw kardeşim nie hortlatıosunuz:ptamam hady bende yapıorum ama hoby olarak benmkisi:p

diğer seçeneklerin yanında da nikelaj yaptır küçük yerlere güzel olur

evet kilit yerlere abartıya kacmayacak seklde nikelaj ve berabernde yantlara komple veyada serit gbi gözükücek seklde nikelaj hos olablr bende öle bişi olsa tesisat faln yapardm gderken deilde bi yerde durnca keyfli zamn gecerdi gderken rezllk oldugunu düsnyorum :D bi kac arkadsa yaptm cok memnun kaldlar scooterlarda tesisa gerckten hos oluyo :D

xenon far zaten max 5 a akü vardr onda sanrm:) taktıktan sonra arkaya 35lik canta cantann içinede 72amperlik lik araba aküsü koyduktan sonra sahane olablr :D ama beyaz far ampulü olablr alt tarafada saglı sollu tüp neon alta ısık vermekten ziyada yandan baknca serit gbi gözükmesi amaclı hos olur ancak ledli deil tüp neon hos durru ledli cok basit ve ısıgı hos gözükmüyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
turbo takk turboo..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar