Kardeş eline sağlık çok güzel olmuş.Ben sana özelden msj attım herhalde görmedin bu boya altı dijital baskı nasıl yapılıyor veya nerde yapılıyor bi anlat
hele,burda yaptırabilirsem benim motoruda elden geçiricem:cat:
usta guzel olmusta bızde yaptırmak ıstesek nereye gıtmelıyz.?
Evet mtcy e bende katılıyorum.Dijital baskı aynı AİRBRUSH gibi olmuş.Onun tekniği nedir nasıl yapılıyor.Bizi aydınlatırsan çok seviniriz Babocan.
Saygılar.
@İhsanhakan kardeş msjı aldım.Bayram dolaysıyla yazamadım. Kusura bakma BABOCAN..Kardeş eline sağlık çok güzel olmuş.Ben sana özelden msj attım herhalde görmedin bu boya altı dijital baskı nasıl yapılıyor veya nerde yapılıyor bi anlat
hele,burda yaptırabilirsem benim motoruda elden geçiricem:cat:
muratgergerli abi...namın yayılıyor valla inceden...fanların arttı...
ihsanhakan abim hamili kart yakınımdır...yardımcı olursan ayrı dua ederiz...:cat:
kanka herif 35 yıllık Turizmci/Tur Operatörü...işine yarar...:queen::rendeer:
HOCAM ellerine sağlık..hakkını vermişsin..güzel olmuş..
peki motor aksamında modifiye yaptınmı??çünkü bayağı bir parçalamışsın motoru...
süper olmuş abi ellerine sağlık ama bunu anlamadım AHA BUDA ARABAM: PROTON: Turbodizel-İntercoollerli ABS,SRS,Klima reklam kokan hareketler hahahaha satılık galiba![]()
:mrgreen::cherry::rendeer:
elindekinin kıymetini bilip hakkını verdiğin belli tebrik ederim
orjinaline bakınca diyosunki ya bu zaten caf caflı ne olabilirki ancak ortaya çıkan gerçekten üst sınıf makinaya dönüşmüş hali resmen:cat:
Murat kardeş çok sağolasın verdiğin bilgiler ve paylaşımın için.Bende denemeye
karar verdim artık bir aksilik çıkarsa senin başını ağrıtırız biraz.:queen:
güzel bir çalışma olmuş:cat:
yalnız zımpara işleminin sonunda motorun direk bitmiş halinin resimleri görünüyo
siz kendinizmi yapıyorsunuz airbrush işlemini, yoksa dışarıdamı yaptırıyorsunuz.?