Modifiye ile alakalı (PCX)

PCX im daha 3 haftalik ve tam 500 km de.
Satmayi hic dusunmuyorum ama 7500 e birakirim :D

TR de 300 e 500 e kimse günlerce uğraşmaz bu işlerle. Aleti edevatı alıp kendin yapacaksın garajında yada üstüne birazdaha koyup ybr alcan

TR de 300 e 500 e kimse günlerce uğraşmaz bu işlerle. Aleti edevatı alıp kendin yapacaksın garajında yada üstüne birazdaha koyup ybr alcan

Dostum pcx istiyorum niye ybr alıyım ? Garaj var 1 usta tutsam garajda 800 e yapmaz mı :( malzemeler benden işcilik icin 3 gün uraşsa yeter 3 güne 800 az para mı millet ayda kazanıyo o parayı altı üstü iki hesap yapıp karbon yapıştırıp boyiycak

Dostum oncelikle motorun kendisi, plakasi, sigortasi bana 7750 mal oldu. (Sana ornek olsun)
Sen alirken muhtemelen motor zamli olacak.
7500 yazmamin nedenide basta belirttigim gibi asla satmayi dusunmuyorum.
Bu fiyatlara cikan bence sifir almali.

Dostum oncelikle motorun kendisi, plakasi, sigortasi bana 7750 mal oldu. (Sana ornek olsun)
Sen alirken muhtemelen motor zamli olacak.
7500 yazmamin nedenide basta belirttigim gibi asla satmayi dusunmuyorum.
Bu fiyatlara cikan bence sifir almali.

:D tamam dostum sakin bide modifiye gibi birşey yaptın mı motora aksesuar sticker vb ? birde zam olcak da 2015 model olcak pek fark var mı bilmiyorum biliyorsan yazarsan sevinirim internetteki bilgiler dışında

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

:D tamam dostum sakin bide modifiye gibi birşey yaptın mı motora aksesuar sticker vb ? birde zam olcak da 2015 model olcak pek fark var mı bilmiyorum biliyorsan yazarsan sevinirim internetteki bilgiler dışında

up
UPUPUPUPP

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

up
UPUPUPUPP

upupupupupupup

up
UPUPUPUPP

Pcx 2014 de kasa degistirdi dostum. Ben 2 ayri bayiye sordugumda ikiside 2015 de hic bir degisiklik olmayacagini soyledi.
Hatta bayilerden biri cocugunun uzerine yemin ediyordu 7800-8000 tl arasinda olacak fiyati diye.
Motoruma gelirsek bugun 580 km oldu. Orijinali aldigim gibi duruyor. Ben pek aksesuar vs. meraklisi degilimdir orijinal severim :)

Pcx 2014 de kasa degistirdi dostum. Ben 2 ayri bayiye sordugumda ikiside 2015 de hic bir degisiklik olmayacagini soyledi.
Hatta bayilerden biri cocugunun uzerine yemin ediyordu 7800-8000 tl arasinda olacak fiyati diye.
Motoruma gelirsek bugun 580 km oldu. Orijinali aldigim gibi duruyor. Ben pek aksesuar vs. meraklisi degilimdir orijinal severim :)

Dostum mat renk le iki farklı kombine geliyo birde kasada biraz değişiklik hiç mi olmaz :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar