modifiye için yardım lütfen

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba.ben motoruma modifiye yapmak istiyorum ama nasıl yapacağım hakkında pek bi bilgim yok sizlerden yardım bekliyorum.
motorum bu.

yani neler takabilirim,rengini nasıl yapabilirim gibi
neler taksam daha güzel olur?
bana bi yardım ederseniz çok sevinirim.
şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi cuplara anca amörtisör indirirsin egsoz açtırırsın jant boyarsın. ufak tefek de sticker. bide hava filtrei alırsın açık yada tamamen çıkarırsın. bitti gittii:)

Jantları sarıya, egzostu abart, elçiklere alev yada püskül yakısırsa püskül,amartsör düşürebilirsin, koltuğu beyaz kaplatabilirsin ,beyaz ampul takabilirsin , ön çamurluk altına şerid led, aynaları çıkarma sakın,Marka ve yazıları sök ,Lastiklere beyaz yanak, bunları yapma desemdee kaç kişiye hepsi yaptı şimdi sanada diyorum yap kardeşim güzel oluyor gerçekten.

-amartisör indir (küçült)
-egzos açtır
-performans hava filtresi tak
-arka dişliyi büyült
-jant boyat
-üzerindeki marka yazılarını sök
-tekerleklerin yanlarına slikonize boya ile şerit çektir
-lambalara film çek
-arka zincir kapagını sök
-arka sele'yi sök
-file tak
-siyak bant ile kuşak çek
-dama yaptır yada siyah bant dan kendin yap
-arka çamurlugu sökebilirsin(tercihen)

yazdıgım modifiye lerden bazıları buna yapılmış
bikepics878496800uj9.jpg

Son düzenleme:
Arka Camurlugun Etrafına Nıkelanj Cek----amasorlere Emnıyet Kemer Kılıfı Tak Kılıf Sıyah Olsun Uzerınde Kırmızı Alev Desenı Olsun-------orjınal Sıtıkırları Sok-----on Amasoru Bıraz Kestır Fazla Kestırme -----arka Dıslıyı Kucult On Dıslıyı Buyut----on ıc Kısımlara Serıt Let Lerden Tak----egsozu ıyı Bı Egoszcuda Actır Egsoz Kafası Kaynattır Tok Ses Alırsın-----arka Seleyı Sokme Sırıtıo------ıstersende Farlara Reklamcıda Kas Yaptır------LASTIKLERE BEYAZ YANAK TAK JANTLARA DA KIRMIZI FOSFORLU BANT CEK---KAZASIZ BELASIZ:)

Son düzenleme:
bendede aynı motordan var ön çamurluğun arkasına şerit led taktıracam , farları beyaz , lastiklere beyaz yanak takacam bu kadarı bana yeter

ilerde performans artırmak içinde belki bişeyler düşünürüm

evet çok güzel bir motorun var güzel modifiye güle güle kullan bende takmaya karar verdim :)

kardeş çamurluğun etrafına parlak bişey takmışın ona ne deniyor

gittiğim yere kenarına parlak bişi takılıyor ondan tak demeyim o bakımdan :):)

motora senin uyguladığım modifiyenin aynısını uygulayacağım ( kemer , kemer üzerindeki gri mavi gri , çamurluğun etrafındaki parlak cisim xD)

Nasıl yaptığını anlat bende yapıyım ?¿?

Son düzenleme:
Aga Nıkelanj Denılıo Metre Hesabı Satılıo Alıp Kendın Takıosun.......emnıyet Kemer Kılıfı Oto Aksesuarcılarda Var.....alev Desenlerı Reklamcılar Da Yaptıra Bılırsın

:queen: BISIKLET VE MOTOR PARCACILARINDA VAR :queen: JANTLARADA FOSFORLU BANT CEK

ek olarak ön farları xenon olarak değiştirebilirsin ve arka stop lambasını tamamen kırmızıya yada siyaha boyatabilirsin jantlarını boyatıp selenin döşemesini onunla aynı renkte bir kaplama yaptırırsın ve hos gözükür bence motora herşeyi birden yapmaktansa hepsini uyumlu birsekilde yaparsan daha hos durur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bırak sade kalsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar