Modifiye hafif, yeniden boyama

Katılım
20 Şub 2019
Mesajlar
840
Arkadaşlar motorun gidonunda boya sökülmeleri mevcut, işaretlediğim yerlerde hafif hafif sökülmeler mevcut. Amortisör vidalarında biraz aşınma var. Gidonu nerede boyatabilirim? Amortisör vidalarını nerede bulabilirim? Maliyeti ne kadar olur?

Elcikleri, sinyalleri ve amortisör kapaklarını Gold yapmayı planlıyorum. Fikirleriniz ve önerileriniz nedir?


 
Katılım
11 Ara 2018
Mesajlar
53
İyi olur güzel olurda boya işi pahalı iş boyasına göre değişir 100 den başlar 500leri geçer parça için sağlam boya yaptırmazsan dökülme daha hızlı gerçekleşir buda ustaya ve kullandıgı boyata bağlı
 
Katılım
20 Şub 2019
Mesajlar
840
Sadece gidon boyası için 500 Lira para mı? Ne hale düşmüşüz yav?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

Yok mu başka fikri olan?
 
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
578
Çelik politur parlatıcı belki iß gœrür. Veya vidaları demlik parlatıcıya sor, o parlarma tezgahında çizikleri girerip, çeliği yine ayna gibi yaparda, boyanmış çelik? Bekli onada bir çözümü vardır.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst