modifiye cup motorlar

2008 de vatani gorevimi yapiyorum. Yedek subaydim. Nobetten geldim bir gun. Evde yatacam. Son resimdekine benzer bir cup motorla 2 ergen evin sokaginda bir assagi bir yukari bagirttip duruyorlardi motoru. Uyutmamislardi beni. Simdi gorunce aklima geldi.

bu zipp veya ride it yazan jant çemberleri veya jantı nasıl bulabilirim? gerçi internette çemberler varda üzerine tel, kampana vb düzülecek herhalde dimi?

dip not motorum orjinalin orjinal halinde apaçi değilim. Farklı ilginç duruyor.

Motosikleti
600RR
bu zipp veya ride it yazan jant çemberleri veya jantı nasıl bulabilirim? gerçi internette çemberler varda üzerine tel, kampana vb düzülecek herhalde dimi?

dip not motorum orjinalin orjinal halinde apaçi değilim. Farklı ilginç duruyor.

satan kişinin telefon numarası verebilirim kapıda ödeme imkanıda var

Bir Crypton sahibi olarak güzel bulmadım.
"Cup" kelimesini kupa, fincan gibi bir şey olarak algılıyor, bu fotoğraflara bakınca "cub" motorları görüyorum.
İsteyen istediğini yapmakta özgür, tabi ki kurullar dahilinde. Orijinal dışı egzozlar ile kullanmak ve aynalar olmadan kullanmak da bildiğim kadarıyla kuralların dışında.
Kime göre, neye göre sorusunun cevabı olarak da nüfus cüzdanına sahip olduğumuz ülke ve bu ülkenin kurallarına göre diyebilirim.
Yorumlardan birinde 150cc 5 vites çift disk fren li bir modelden bahsedilmiş. Onun teknik özelliklerini beğendim.

snappy x bu motosiklerin egzozları ve fren pedalları yere çok yakın kasislerde sıkıntı olmuyor mu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar