modıfıye böle olur yakında

:queen: :queen: :bounce: :bounce: SELAM motorsiklet tutkunları bende yenıyım ve sizi sasırtmaya hazırım modıfıyede benı geçebilcek varsa çıksın karşıma hodrı meydan selamlar çok yakında resımlerımı goreceksınız

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hadi bakalım...............

Hoşgeldin.:rendeer: Bence en çok kimin parası varsa en iyi modifiyeci odur. :mrgreen: Ama seninde çalışmalarını merak ettim doğrusu.

Biraz hızlı giriş yapmışın. Burada sanmıyorumki kendine rakip bulabilesin. :) Hoşgeldin

:queen: :queen: :bounce: :bounce: SELAM motorsiklet tutkunları bende yenıyım ve sizi sasırtmaya hazırım modıfıyede benı geçebilcek varsa çıksın karşıma hodrı meydan selamlar çok yakında resımlerımı goreceksınız

eğer bu kişi sertay 'sa doğru söylüyor yabancı gelmedi bana sizin siteye kaydoldum demişti tam bir uçuk kaçıktır durun size motorunuda göstereyim eyer o kişiyse
hoşgeldin bu arada bu motorunun eski hali şimdi daha bi değişik eğer o kişiyse gerçektende iddalıdır

eğer sen sertaysan senden iddalısı yoktur onay veririm:cat: değilsen aha böyle gülerim :queen: :queen:

sağol croscu dostumuz scooterden emeklı batu arkadaşıma teşekkür ederim bakalım crostan emeklı edebilcekmıyz bu motorun eskı resımlerımden ama yenısı yakında sinemalarda görebileceksiniz özen film sunar bu arada sadece rakıp olarak bathuyu görürüm :):):):) çünkü hayal gücü gelışmış bir arkadaşımız
:pr:

Bumudur modifiye :p oyuncak çocuk motosikleti gibi duruyor hiç yakışmamış ve şahsi fikrim başlıktaki iddalı konuşmaya göre çok yetersiz kalmış

Mersin İl Temsilcisi
eee adi bakalım ama hep aynı tip üzerinde çalışmış. başka bişi yok mu? dünyada pek çok motor tipi var

sağol croscu dostumuz scooterden emeklı batu arkadaşıma teşekkür ederim bakalım crostan emeklı edebilcekmıyz bu motorun eskı resımlerımden ama yenısı yakında sinemalarda görebileceksiniz özen film sunar bu arada sadece rakıp olarak bathuyu görürüm :):):):) çünkü hayal gücü gelışmış bir arkadaşımız
:pr:

he he hayal gücümün sınırı yoktur :queen: :queen: saol sertay ama ben almayım artık ben scooter çetesinden koptum aranızdan ayrılalı çok oldu . siz gezeleye durun ben dağlara süreyim croosu :queen: :queen: :rendeer:

BENCE MODİFİYE İYİ OLAMAMIŞ ÇOK CIRLAK KAÇMIŞ TABİ HERKESİN ZEVKİ KENDİNE GÖRE AMA GEREKSİZ APARATLAR VAR HEM MODİFİYE PERFORMANS KONUSUNDADA OLUR BİRAZ:cat:

arkadaşlar sertay arkadaşımızn motorunda suan crom eksoz var ve çok tatlı bir sesı var duyan hayran kalıyo bende bu arkadaşımızı hafife almyın çnkü gördüğünüz o resımden sonra çok sey değişti
:D:D:D dikkat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar