modfye konusunda yardım..

s.a motoru sıfır aldım ve görünüş olarak pek iyi değil mobilete benziyor bu motora nasıl bi modifiye yapabilirim mobilet görüntüsünden nasıl çıkarabilirim ?? yardımlarınızı bekliyorum

Dostum aslında cok koly koltuğun altından direksiyonun ltına dogru bır demir kaynat ve bir benzin deposu koy Mz deposu gibi bir depo ayrıca istersen arka aortisöri birz kısaltıp yeni bir direksiyon yaptırarak ufak bir chopper sahibi olabilirsin profil resmimdeki benim motorum daha once scooter

Son düzenleme:
Dostum aslında cok koly koltuğun altından direksiyonun ltına dogru bır demir kaynat ve bir benzin deposu koy Mz deposu gibi bir depo ayrıca istersen arka aortisöri birz kısaltıp yeni bir direksiyon yaptırarak ufak bir chopper sahibi olabilirsin

şuna kısaca profil resmimdeki gibi deseydin ya :) hiç bozma orjinal kalsın :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Milletin ne dediği seni ilgilendirmesin.

Haklısın ama nasıl yapıldını söyleyeyimde fikir vermiş olayım diye dedim bnm profil resmi çok eski hali o daha çok değişti ama bence gzl bir motor ortaya çıkabilir o motordan

Bana kalırsa hiç dokunma bence gayet hoş duruyor kısa mesafe git gel işlerinde çok yardımı dokunur.
Orjinal bi şekilde düzgünce sorunsuz binersen bunu hem rahat satarsın hem sürdüğün sürede parada biriktirir başka motosiklet alırsın.
Ama yok ben yapıcam diyorsan yabancı sitelerde araştırma yap.
Bunu yapmak var
290720101593-jpg-82-574.jpg

Birde bu var.
102_0947_130ed9a932fda39ba569a9ef50b720f2.jpg

Seçim sizin.
http://www.mopedarmy.com biraz kurcalayın isterseniz.

Ve ayrıca bana bunları tek tek öğreten cafeole' ye tekrar teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Yapılır.
Hatta 10-15 gün önce bi gezi topiğinde 4 yabancının bu motorla yaptıkları geziyi anlatıyordu.
Gezinin ismini hatırlamıyorum bulursam link koyarım.
Ama çok fazla dinlendirmek gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar