Diğer modesa R-125

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyordum.En son simson alma isteğim vardı ama olmadı.bir kaç aydır bu motoru çok beğeniyorum.özellik olarak o bir cup.4vitesli,125 cc,ön arka disk fren.devir saati gibi birçok özelliği var.ama başka hiçbir özelliğini bilmiyorum.bu motoru kullanan,yada teknik özelliklerini bulabilenler bana yazabilirse çok sevinirim.bu arada motor modenas marka motosikletle aynı amblemi taşıyordu.Fiyatı da yanılmıyorsam 2500 ytl gibi birşeydi.:queen:
71053411ed5.jpg

37795824qf9.jpg

kimse birşey bilmiyormu:) nasıl birşey bu yaa

Son düzenleme:
Bildiğim tek şey modenasın malezya malı ve kawasakiyle ortaklığının bulunduğu,
çok sağlam olduğu, kolay kolay arıza yapmadığı, 250.000 km ömrünün olduğu,
fakat her yerde servisinin olmadığı,
Çanakkalede servisi olsa kesinlikle alırdım bu motoru

bilgi için
http://www.motosan.eu/images/motosiklet/modenas/index.htm

MODENAS MODESA 125 R
Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 120 cc
Silindir Çapı ve Strok : 52.4 mm x 55.5 mm
Sıkıstırma Oranı : 9,0:1
Maksimum güç: 10 hp/8000 rpm/min
Maksimum Tork : 9.0 NM / 5000 rpm/min
Soğutma : Hava Soğutma
Çalıştırma : Yarı otomatik 4 vites
Yakıt sistemi: Karbüratör deknı-pz20b
Yakıt tüketimi: 1.9 l /100 km
Ateşleme : Magneto cdı
Ön Süspansiyon : Teleskopik amortisör0
Arka Süspansiyon : Teleskopik amortisör0
Yakıt Tankı Kapasitesi : 3.5 Lt.
Ön Lastik : 2,50 – 17
Arka Lastik : 2,75 – 17
Ağırlık : 98 kg
Boyutlar U-G-Y mm : 1900 x 720 x 1080
RENKLER MAVİ,KIRMIZI

Son düzenleme:
hiç silindir ve şanzımanı açmadan 250.000 km mi:silent:eminmisiniz
yoksa her bozulduğunda bozulanlaları yeni parçayla değiştirmek suretiyle mi:silent:

eğer 2. seçenek se ben 1 milyon km yaparım çinliyle:queen: yeri gelir komple motor takarım:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Modenas Malezya'nın ürettiği İnnova ayarında bir cup, Modesa ne onu bilmem.

Arkadaşlar modenasın Türkiye'ye getirilmeyen bir modeli var. Modenas Dinamik.Yanlış hatırlamıyorsam 125 cc.iki zamanlı. Böcek gibi bişey.Youtube tan bakın derim. Rx 115 ve 135 ten daha hafif.
Aslında yurtdışında olupta Türkiye'ye getirilmeyen çok güzel cup modeller var.Sanırım arz talep meselesi.İleriki yıllarda getirenler olur belki.

bunları söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama modenasın türkiyeye ilk getirdiği modelleri (1999) gerçekten çok kaliteliydi sonradan kalite biraz düştü fakat en büyük sorun servisinin olmaması ve parçalarının çok pahallı olması o yüzden emsallerine göre çok kaliteli olmasına rağmen servisi olmadığı için almanızı pek tavsiye etmem bizim çok dilimiz yandı bu yüzden

mODESA R 125

arkadaş bu model orjinal modenas değil galiba.fiyatıda baya ucuz 2250tl.
bunu kullanan arkadaşlar varsa foruma yazabilirlermi acaba tşk

arkadaslar modenas turkiyedeki servis bayi sorununu cozumlese turkiye full modenas kaynar.. adamlar 500 km yol gidio 23 tl benzin yakıo(krıss 2) mesela ... innova ayarında diyenler var innnovanın hızı 120 km gecmezken modenasın 110 lugu 170 km yapıo.. aralrındaki farklar.. en saglam cub motoru ole innova 3 5 senede patlar 1999 modeli var dedemde 10 yıldır bir kere sorun cıkardıgını gormedim duymadım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 AM ----------

ayrıca modesa marka motorlarda modenas fabrikasında uretilio ve cinlilerle hemen hemen aynı fiat gibi bişe..

modenas piyasada döver ölmezligiyle nam salmış, kendini kanıtlamış bir markadır. bu yüzden ki jetpa döneminde gelen motorların 2. elleri şu an fahiş fiyatlardan el degiştiriyor.

lakin bu yeni modenaslar lisanslı çin üretimler gibi durmakta. bu da kalite yönünden şüphelere sebep oluyor. gidip bizzat elleyerek tecrube edin. zaten kalitesini kendisi işçiliginden, malzemesinden belli edecektir.

hARİKA MOTOR YAWSİYE EDERM OMURLUK BI MOTOR BİZZT KULANICISYM MODENASIN CAKMASII OLARAK NITELENIO AMA MODENAS KDR GUZEL BISI

arkadaşlar hiç tavsiye etmem. bende kullanıyorm yakıtı çok iyi ama çok titriyor ve ibre hatalı yani çok hızlı gitmiyor 125cc gösteriyor aslı 120 cc. fazla titremekten parçalarına zarar veriyr kullanışlı bir motor deil. modesa 125r almk yerine cryptonR al bak keyfine sonra pişman olmayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar