Bi ara bende de araba koleksiyonu vardı.. Lanet misafir çocukları.. Ağzına s.çtılar hepsinin.. :queen:
Çok kalabalık bi koleksiyonum yoktu ama.. Olanlarında artık ya kapısı kırık, ya tekeri çıkık.. X5 i vardı çok severdim onu.. Balkondan aşağı attılar..
Aşık olduğum motokaravanım vardı.. Karavan kısmını koparttılar.r: Daha neler neler..
Çok başarılı bi koleksiyon. Yakında bunlara bi oda ayırmanız gerekebilir.. :queen:
yalnız benelli tnt nin maketi bile harika değil mi?
Oyuncak niyetine sabaha kadar oynarım ben bunlarla
Güzel koleksiyon
çok güzel bende yeni başladım elimde henüz 3 tane var aprilla RSV 1000R triumph 675 bmw K1200S

İnternette biraz araştırma yaparsan satan farklı siteler var.Bunlar benim bulduklarım.arkadaşlar bir kıza hediye edilmek üzere Vespa motora ihtiyacım var. elinde olup satacak veya bir dükkan tavsiye edebilecek birisi var mı?
Megavizyon'larda 1:18 ölçekli Vespa'lar bulabilirsin. Fiyatı 16.90'dı.arkadaşlar bir kıza hediye edilmek üzere Vespa motora ihtiyacım var. elinde olup satacak veya bir dükkan tavsiye edebilecek birisi var mı?
süper yapmışsın valla tebrikler bende 5 tane araba var ama odamda durmuyor abimin ofisine verdim koysun diye