Model Motosiklet Koleksiyonu Yapanlar

Bende cok var cok :)
Siteden Maket Motosiklet Kolleksiyonum diye aratabilirsin :)

kaç cc olursa olsun hiç bir motor bir çoçugun kalbinden temiz olamaz,kırılan oyuncak olsun kalpler değilxd geçmiş olsun

Bende cok var cok :)
Siteden Maket Motosiklet Kolleksiyonum diye aratabilirsin :)
bakıyorum şu an resimlere güzel motorlar varmış sende de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:42 ----------

kaç cc olursa olsun hiç bir motor bir çoçugun kalbinden temiz olamaz,kırılan oyuncak olsun kalpler değilxd geçmiş olsun
teşekkürler

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hertür 1:12 yedek parça ihtiyacı karşılanır. (capon motor) :p

Bunlarda sadece 1:12
yedek.jpg

hayabusamız pert oldu başlığını görünce içim cızz etti ama düşündüğüm gibi bir başlık değilmiş iyikide değilmiş yani koleksiyonlar güzel ellerinize sağlık :) :)

Hertür 1:12 yedek parça ihtiyacı karşılanır. (capon motor) :p

Bunlarda sadece 1:12
http://img826.imageshack.us/img826/8900/yedek.jpg
capon motor :) ben burhan karabağ sizi nasıl kandırabilirim acaba :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------

hayabusamız pert oldu başlığını görünce içim cızz etti ama düşündüğüm gibi bir başlık değilmiş iyikide değilmiş yani koleksiyonlar güzel ellerinize sağlık :) :)
böyle bir şeyin gerçek olmasını asla istemezdim :)

Buda Benim Hobim

selamlar herkese ,

epey zamandır formda konu takibi yapmaktayıp , ufak tefek katılımlarımda oldu.Benım model motor ve araba koleksiyonum var (kendimce)Sizinle paylaşmak istedim

hepimize kazasız ve sorunsuz sürüşler

4fvm2v.jpg

1r9i0i.jpg

1429c9j.jpg

2hd3dir.jpg

wce5nk.jpg

23w2u.jpg

kevpfr.jpg

oqhroy.jpg

Vallahi Süper ya çok hoşuma gitti :) Nerden buluyosunuz bunları bi ben denk gelemiyorum ya :) ???

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bunların parasıyla bi motor alırdın kendine

Bi ara bende de araba koleksiyonu vardı.. Lanet misafir çocukları.. Ağzına s.çtılar hepsinin.. :queen:
Çok kalabalık bi koleksiyonum yoktu ama.. Olanlarında artık ya kapısı kırık, ya tekeri çıkık.. X5 i vardı çok severdim onu.. Balkondan aşağı attılar..
Aşık olduğum motokaravanım vardı.. Karavan kısmını koparttılar. :pr: Daha neler neler..

Çok başarılı bi koleksiyon. Yakında bunlara bi oda ayırmanız gerekebilir.. :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
yalnız benelli tnt nin maketi bile harika değil mi?

gerçekten çok güzel...yakın plan fotolarında makinanın makro özelliğini kullanmanı tavsiye ederim...çok güzel sonuçlar alırsın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar