Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu sitelerde benden olsun, daha çeşitli daha büyük modeller bulabilirsiniz iki site de alman sitesi. Üstteki siteden alışveriş yapmışlığım var sorunsuz geliyor. Ben model arabalara meraklıydım o zamanlar tabi :rendeer:
yardımınıza ihtiyacım var. bi arkadaşıma hediye olarak honda cbr 1000 rr modelini almam lazım yanlız bulamadım sitelerde özellikle siyah renkli olması lazım yardımcı olursanız sevinirim
çok begendım abim her gun bıraz bıraz buyuycek artık koyacak yer bulamadıgın zamanlar gelecek ınsallah ozamanda konu acarsın lan evde maket koycak yer kalmadı dıye
Bende de 2007 model gsxr 1300 hayabusa var birde yine 07 ducati casey stoner vardı ama kayboldu(cidden).Ayrıca 30 a yakın ufacık model arabadan oluşan koleksiyonum var.Daha sonra(3-5gün) yayınlarım resimlerini(konuyu hortalattım biraz ama dayanamadım n'apayım )