Model Motosiklet Koleksiyonu Yapanlar

aman hocam çocuklardan uzak tut..
benimde bitane ducatim vardı bi akraba çocuğu aldı götürdü gözümün önünde
hiç bişe diyemedim valla eşşek kadar adam oyuncağımı vermiyorsun çocuğa diyecekler diye... içime oturdu : )))

arkaddaşlar bizim burda 6,5 ila 10 ytl arası fiyatlar tabi bendekiler bu fiyatlarda daha büyüklerinin fiyatlarıda değişiyo

çok hoşmuş bende hep isterdim bişi koleksiyonu yapayım diye mantıklı bu maket motor koleksiyonu

Mantıklı olmasına mantıkLı ama buLMası zor oLuyor.. Her yerde satılmıyo motosiklet maketleri.. Ama tavsiye ederim.. Evimde Motogalerim varmıs gibi hissediyor insan..

çok güzel emeğine sağlık. bende bi ara motosiklet çakmak bulmuştum bi yerden choper tarzında. hoş oluyor. paylaşım için teşekkürler cakalaz.

Arkadaşlar Yeni bi BMW F 650 GS Buldm ve aldım :)

Buyrun :) Bundan işte :cherry:

cako abi kross yokbu baska :)
cbr 125 de yok :D

çok güzeller maaşallah :)

Son düzenleme:
hepside çok güzel... kesene bereket... benimde 105 tane arabam var...

90-95 tanesi modifiyeli,ciddi ciddi modifiye var üstlerinde... rollbar,lastikler,farlar,jant ve renkleri,egzostları,cam renkleri,kaportaları,iç ve dış aksamları komple değişiyor... hatta yurt dışından özel sipariş veripte getittirdiğim parçalar bile mevcu.

tam 3 gün uğraştığım arabam bile var; NİSSAN SKYLİNE R34... herşeyiyle eşsiz bir demo oldu... stıcker'lar bile japonya'dan geldi....

neyse çok uzun oldu... belkide senin gibi bir sayfa açmalıyım:

(resim koyamıyorum,imageShack'te sorun var... bir ara yükleyeceğim SÖZ!!!)

AYberk abi şu resimleri bana msnden atsanda ben koysam siteye başka siteden olmazmı yaw?

Çok merak ettim valla:)

res da war arkadaşlar :) kawasaki :) YEşil beya dikkatli bakın :)

çok güzeller harika olmalı bunları biriktirmek hem bence büyüklerinden daha şirinler :mrgreen: :mrgreen:

gerçekten güzelmiş, tebrikler.::coool:: insallah kızlara gel sana pul koleksiyonumu gösteriyim yapmıyosundur.:mrgreen:

çako çok hoş duruyolar en yakın zamanda yanına geldiimde hoşuma giden 5 tanesini yürütecem:mrgreen::p bu arada cbf500 yoq orda gözümden kaçmadı hani:)

koleksiyonu böyle devam edersen 2-3 sene içinde bi garaj açman gerekicek motorlarına :mrgreen:

güzel hobi tebrikler :cat:

Valla sayın arkadaşlar ; Elimden geldiğince ve bulabildiğimce alıyorum ; ama biliyorsunuz ; Her marka ve model yok piyasada :)
Bu nedenle eksik parçam cok ; Bu arada bitane 600 RR Maraştan sipariş verdim ; bakalım artık :)

güzel bi kolleksiyon bendede bi maket var el yapımı kendim yaptm:D kes yapıştır işi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar