Model Motosiklet Koleksiyonu Yapanlar

Bende Berlinden aldıgım Ducati Desmosedicci S var onuda koyucam en kısa zamanda :)

Bunların sergisini açsana mini moto maket galeri.MT ile bir gezi ve kokteyl havasında seyir.:wiinkk:

paranın gozu kor olsun beaaa hehehe guzel koleksyon devamını bekleriz hatta cocuklarına kalması dilegiyle :) :cat:

Valla nerde görürsem alıyorum.. Ama bu tip orjinalleri bulabilmek cok zor gercekten.. Giresunda ki Tüm oyuncakcılara baktım :) Şimdi bi yer var adam benim için getirtti ; Her hafta gidip bir tane alacağım :) Hepsi RaCe :) Tanesi 25 YTL isteyen oLursa ordan alırız ...

Bendede var aynılarından bi ara BİM veriyordu.bende aldım hiç burmadan.hem ucu bişidi 4 ytlmi neydi tanesi..

Yine BİM verse o fiyattan aynılarını tekrardan alırdım :)

Bende de var diyenler resimlerini eklesin de bakalım nasıl bişeylermiş :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel kolleksiyon. allah gerçeklerini ve birarada nasip etsin

:)

walla güsel olmuş kardeş..bende yeni merak sardım maketlere..bikaç tane topladım..bende upload ediim resimlere de onlarada bakarıs..

benim yeni başladığım daha 5 motorluk kolleksiyonumun gözdesi 2 tanesini sizlerle paylaşıyorum..birebir orjinalleriyle aynıdır..internetten siparişle alıyorum ben..tanesi fiyatları ortalama 25 ytl den başlıyor 120 ytl ye kadar war..ilgilenenlere duyurulur..bakalım benim gözdelerim ducatileri beğenecekmisiniz...?telefonla çektim gecenin saat 5inde..idare edin şimdilik çok ii çıkmadı :)

Son düzenleme:
Motosikleti
ZX12R
super bi kolleksiyon olmus...:wiinkk:

bir tanede bende war rossinin motoru..:queen: :mrgreen: :mrgreen:

waaaww süper bende koleksiyon yapıorum bende şuan araba olarak 15 tane var ama artık motor koleksiyonu yapıorum 4 tane var --- Yamaha YZF R-1 -- Suzuki GSX -R 750 --- Honda CBR 600 RR --- Ducati Monster 999s --- resimler gelioooo

iştee > BY 1302 <

080919142940qn3.jpg
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

my.php
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaç para lem bunlar:cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
şimdi düünsene şato gibi bir evin var ve garajında bu motorların alayı var .. ışıl ışıl çil çil her sabah seni bekliyor. seç beğen bin .. ne hayal beee . olurmu acep bi gün ...:p

@ Contrary :

20 YTL den baslıyor fiyatları :) 100 e kadar var :)

@ BBRR :

Neden olmasın :p

walla güsel olmuş kardeş..bende yeni merak sardım maketlere..bikaç tane topladım..bende upload ediim resimlere de onlarada bakarıs..

benim yeni başladığım daha 5 motorluk kolleksiyonumun gözdesi 2 tanesini sizlerle paylaşıyorum..birebir orjinalleriyle aynıdır..internetten siparişle alıyorum ben..tanesi fiyatları ortalama 25 ytl den başlıyor 120 ytl ye kadar war..ilgilenenlere duyurulur..bakalım benim gözdelerim ducatileri beğenecekmisiniz...?telefonla çektim gecenin saat 5inde..idare edin şimdilik çok ii çıkmadı :)

anaa benim ducatinin aynısı:queen::queen:

şimdi düünsene şato gibi bir evin var ve garajında bu motorların alayı var .. ışıl ışıl çil çil her sabah seni bekliyor. seç beğen bin .. ne hayal beee . olurmu acep bi gün ...:p

Bunlardan birtanesinin olmasıyla yetinebilecek olanlarda var :p

cakalaz banada ordan bir enduro paket yap.İyi kızarmış olsun:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar