mobylette mi peugeot mu ?

Öncelikle selamün aleyküm.Yaşım 17. Abiler bu yaz çalışıp motor toplamak istiyorum. Aklımda şöyle 4 kafalı yani 4 silindirli yada 3 silndirli bi pejo yada mobilet toplamak.Sizce hangisi daha iyi olur 4 lü yada 3 lüde mobilet mi pejo mu ? Yardımlarınız için teşekkürler :)

:farao::farao::farao::farao:::11122::::stretche::ban:: öyle birşey yapmamalısın. yazık olur.

4 silindir takacağım diyorsun hepsi birbirinden bağımsız çalışacak boşa benzin masrafı

çift silindir yapsak ?? yani asıl konu pejo mu mobilet mi ?

Allah askına pejo mu kaldı mobilet mi kaldı onu toplamaya harçayacagın zamana paraya yazık git bi tane mondial cup al bin kardeşim

sıfır alamam diyorsan 2.el bi cup al bin

http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model_detay&cl=cub&l=100SFCSNAPPYX&i=522

Aslında haklısınız ama işte bendede hastalık oldu ya :)) en iyi vazgeçip düzgn bişey almak..

yapan var bizim burda bi usta ortadan krangı kaynatarak birleştirdi 110 civarı birşey yapıyor şuan vitrinde lastiğine gömleğine kadar herşeyi sıfır

gerek yok derdin 110 yapmaksa 125 cclik bir dört zamanlı al az yakar güzel gider daha çok zevk alırsın

herkezde bir hastalık var bendede motor kullanma hastalığı var ben pejoyu tavsiye ederim.

rahmetli amcamda bi 103 vardı ilk çalıştıgında anarya giderdi stop eder geri çalıltırırdık :D

52 lerde en stabil çalışan çift kafadır. Onca yıl bu işlerin içindeyim 3lüyü ilk defa senden duydum. İnternette 4lü yapanda var ama ayrı ayrı çalışıyor birde uzun ömürlü olmaz. Çiftide herkes yapamaz. Sağlam bi ustan varsa bu işlerden anlayan vereceksin parasını toplayacak. Yoksa işin içinden çıkılmaz. Ha dersinki 100lük glardon yada arsel atacam 1 li karbüratör, o zaman kendin toplarsın zor değil. Çiftte zor değil aslında ama iki silindiri aynı anda çalıştırmak marifet istiyor. Alacağın şasenin temiz olması lazım eğer kaynaklıysa düzen tutmaz. Çift glardon demek 150-160 sürat demek. 3-5 lira fazla ver sağlam şaseli bi motor al. Ha bi de pejo alma gözünü seviyim. Geçen gün bi arkadaş yamaha toplamış konu açmış. Orayada atmıştım bu resimleri, sanada atıyım. Bulunduğun yer neresi bilmiyorum ama parça bulamazsan burda ganimet gibi parça var hala. Yardımcı olurum.

nYz0yg.jpg

1j1O7p.jpg

JdRbWo.jpg

JdRbDq.jpg

İleride işimi - gücümü elime alınca hobi mahiyetin'de evin bodrumunda kendim 4 kafa bir peugeot yapma niyetindeyim, sonrada onu ne yaparım bilmiyorum ama yapma niyetim var yani :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar