mobylette bionik 52

Hayırlı Akşamlar Herkeze..
Şimdi arkadaşlar bende mobylette bionik 52 var ama hiç anlamam motordan bu öyle kenarda duruyordu kullanasım geldi ve kullanmaya başladım ama bazı sıkıntıları var ör. bazen hemen çalışıyo ve hızlıca kalkıp gidiyo bazende çalışıyo gaza hafif dokunduğunda istop ediyor.. karbüratör'ünde pislik vardır dediler motorcuya bıraktım temizledim dedi verdi motoru ama başında değildim yinede bu sorun devam ediyor bunun sebebi ne olabilir?
Ve bunda 49cc lik motor varmış bizim yokuşu zor çıkarıyo beni buna 100cc lik motor takmak istiyorum sizin bildiğiniz bir site varsa linkini atarmısınız sipariş etmem için.. Teşekkürler.. :D

kontrol et jikle çekili kalmış olmasın.
*benzin kirlidir yada sulu karışım gelmiştir karbüratöre, yandaki karbratör tahliye vidasını gevşetip biraz benzini akıt.
*hava ayarı isteyebilir, karbratörün ününde altta küçük sarı bir hava ayarı vidası vardır fakat çok hassas ayar istedigi icin
*Karburator temizletmisim diyorsun fakat beklemediysen kaziklanmista olabilirsin.

O motorun benzinine yağ atıyorsun değil mi her seferinde.. Bende 78 model vardı bi mobilet kitlemiştim öyle.. :) Çift silindirli yaparsın hatta 4 silindire kadar yolu var modifiye ile..Ama su gibi içer..Dediğin gibi rampalarda zorlanır...2 beygirlik motor sonuçta..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

al böyle güzelde bir yazı buldum..

https://zozimotor.com/mobilet/

Şimdi arkadaşlar bende mobylette bionik 52 var ama hiç anlamam motordan bu öyle kenarda duruyordu kullanasım geldi ve kullanmaya başladım ama bazı sıkıntıları var ör. bazen hemen çalışıyo ve hızlıca kalkıp gidiyo bazende çalışıyo gaza hafif dokunduğunda istop ediyor.. karbüratör'ünde pislik vardır dediler motorcuya bıraktım temizledim dedi verdi motoru ama başında değildim yinede bu sorun devam ediyor bunun sebebi ne olabilir?
Ve bunda 49cc lik motor varmış bizim yokuşu zor çıkarıyo beni buna 100cc lik motor takmak istiyorum sizin bildiğiniz bir site varsa linkini atarmısınız sipariş etmem için.. Teşekkürler.. :D

Sebebi motorcunun temizlememiş olması olabilir.

nacizane tavsiyem motorun orjinalliğini bozmayın veya orjinal olmayan kısımları var ise mümkünse orjinal parça ile değiştirin. gittikçe azalan ve klasikleşen makineler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar