mobis / tatlı mobilet

mobis

Ama çok tatlı modifiye edilmiş , :)

cimg1283ay7.jpg

cimg1286vu6.jpg

Son düzenleme:
Gerçekten Çok Güzel OLmuş.. Mobiş Heeee :queen: Vallahi Ben Motoruma Modifiye Yaparken Zevk Alıyorum En Çokta Yıkarken Zevk Alıyorum :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nostaljik binilir bişey olmuş güzel :cat:

walla abi bi gorceniz bi tatlı olmus bi tatlı , çarşıda goruom ,öle rahatsız edici bi pejo seside çıkmıyo , tatlı goruntusu gibi tatlı sesi var. Motoru goren kimin suratına baksam tatlı bi gülümseme beliriyo...

Bence Hiçde Tatlı Değil. Nerde Bizim O 1990 Model Peugeot'lar Koyu Lacivert varmı Onlar Gibi Mobilet...:bounce:

Senin benim eğitimimle ilgili bir problemin mi var?

benim sizin eğitimizle ilgili hiçbir sorunum yok heleki mesajı 1500lere yaklaşmış biri olarak ne haddimize benim sizden nacizhane ricam burası bilgi paylaşım ,arkadaşlık ,dostluk sitesi ise sizin üzerinize düşen şekilde cevap vermeniz insanları kendinizce ince espiriler yaparak rencide etmeyin lütfen

benim sizin eğitimizle ilgili hiçbir sorunum yok heleki mesajı 1500lere yaklaşmış biri olarak ne haddimize benim sizden nacizhane ricam burası bilgi paylaşım ,arkadaşlık ,dostluk sitesi ise sizin üzerinize düşen şekilde cevap vermeniz insanları kendinizce ince espiriler yaparak rencide etmeyin lütfen

FISTIK, yukarıdaki motosikletin rengi içindi, fıstık yeşili, ve hakkaten de fıstık gibi motor, plakası yok, o başka :).

Bundan rencide olacağını sanmıyorum motosikletin, veya sahibinin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel makinaymış..

hihi tatlı bncede bnmki kadar olmasada tatlı :p :D hihi bide mobisde bnm egzozun markası :D

mobis egzoz markasımı , bunu bilmodum ...

evet yarışlarda mobis kullanılır :) daha hızlı gitmek icin ve cok tır tır cıkarıo :) bn şimdi turbo taktım ya kışın motoru ısıtmak icin mobis ile motorun ısınması icin 10 dk bekliodm :) turbo oyle deil turboda sesde yok :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar