Mobilett_Volkan

Siteye yeni katıldım güzel bir site yeni olduğum için kayboluyorum biraz ama alışırız zamanla bendede bir mobilett vari işte yolların sol şeriti daima benimdir ama.

:bestmt:

hoş geldin bende de bir aralar peguet 105 cobra bir adet mobilet vardı hala onunla gezdiğim aklıma geliyor zevkli alettir mobilet

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin :) mobilet diyip geçme geçen bi arkadaş "Benim nouvayı nasıl bir mobilet geçer ya!" diye ağlıyordu :p o sen olmayasın ?

Metal ve kayabey sağolun valla metal ben olabilirim belki :cherry: yokya ne zamandır binmiyorum biraz dağıttık motoru sokak araları dar yollarda keyfime dicek yok ama izmir yolu lambalarında yeşilde kalktım yanımdan nerden geldiğini anlayamadığım kıpkırmızı bir racing bi geçti deli oldum markasını bile anlamadım valla dehşet hızlı koptu bende izmir yoluna veda ettim hastayım racinglere o ses ahh ahh bilirsiniz siz ilerde nasip olur inşallah binerim.

OOOO hoş geldin bende de var mobilet ama satıp YBR125 alcam. Msn adresim aşağıda yazışabiliriz.

Hoşbulduk hayırlı olsun diyim güzel motor bilmiyordum aslındada resmine bakınca iyi olduğunu anladım daha yeniyim hem motorlarda hem sitede.

Ybr he yamaha nede olsa yapıyo işte yavaş yavaş yükselişe geççen yani.

Hoşgeldin mobilett,ee ilerde seninde olur inşallah

Hoşbulduk inşalllah ya şu racinglere hastayım zaten iş bulam para kazanam çekecem altıma bir tane Alllah kısmet ederse.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
meraba mobilett bende racing hastasıyım hayırlı ise olsun

Merhaba CHAMPION yakışır valla bize dimi kısmet bakalım şuan için sadece hayal.

Yarış motoru olan abilerim kızacak ama bir keresinde istanbuldan gelip bursada park halinde bekleyen bir sapsarı SUZUKI yi görünce dayanamadım üstüne binem dedim manyak bir duygu ya olmaz öyle birşey.

Süper Moderatör (BBRR)
bu mobiletlerin kıvraklığına hep gıpta ettim zamanında hiç üstünden inmezdim motor kullanmayı onlarla öğrendim şimdi arasıra yanımdan zort diye geçip gidiyorlar :cherry:

:cherry: :cherry: geçerdim evellallah baya iyi geçerdim ama bende bıktım artık direk racing istiyorum ama fazla uçuyorum neyse mobilette olarak kalalım bu sitede aralara kıvrılırız :cherry:

HOŞGELDİN DOSTUM
SUAN BENDE RACİNG ARIYORUM...
İŞALLAH BİR GUN SENİNDE OLUR...
BİRDE NE ZAMAN MOBİLET GORSEM AKLIMA HAZARFENDEKİ DRAG YARISLARI GELIYOR...
:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar