Mobileti neyle boyamak gerekir ?

arkadaşlar mobileti hangi boya ile boyamak gerekir isimlerini verebilirmisiniz :silent:

marshall ın sprey boyalarından alıp boyayabilirsin + birde vernik atarsan olur...en kolay yol bence bu...nalburlarda veya yapı marketlerde satılıyor...illa marshall olması gerekmez ama daha kaliteli oldukları için marka verdim...

dostum, boyayı astarsız atarsan boya çok kötü olcak ve içine yatmayacak . tanıdıgın kaportacı varsa astar kesin attır.ayrıca tüp boyalarlada güzel bi sonuç elde edemezsin . yani git biraz para ayır kenara ve usta birine yaptır :wiinkk:

Motor boyacılarında gördüğüm genelde Akçalı spray Sizce akçalı sprayla boyanırsa güzel dururmu mobiletin üstü pürüzsüz olsun istiyorum parlak birazda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sefa çok şet istiyorsun önce eski boyayı sıyırman gerek yada 220 numaralı su zımparası sonra 280 numara su zımparası ile zıpmaralaman gerek kaynak yerlerinin çapaklarını spiral ile düzeltmen gerek sonra astar atman gerek sonra tekrar 280 numara zımpara vurman gerek sonra son kat denilen astar atman gerek sonrada boya,boyaya sertleştirici girmen gerek yada sprey ile akmayacak şekilde 30-35 cm mesafeden sıkman gerek yeterlimi

sefa çok şet istiyorsun önce eski boyayı sıyırman gerek yada 220 numaralı su zımparası sonra 280 numara su zımparası ile zıpmaralaman gerek kaynak yerlerinin çapaklarını spiral ile düzeltmen gerek sonra astar atman gerek sonra tekrar 280 numara zımpara vurman gerek sonra son kat denilen astar atman gerek sonrada boya,boyaya sertleştirici girmen gerek yada sprey ile akmayacak şekilde 30-35 cm mesafeden sıkman gerek yeterlimi

kardeş araba boyamıyoruz burda mobilet boyuyoruz ayrıca 220 su zımparasından sonra ßirdaha niye 280 su zımparası ile zımparalıyoruz :silent: ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeş araba boyamıyoruz burda mobilet boyuyoruz ayrıca 220 su zımparasından sonra ßirdaha niye 280 su zımparası ile zımparalıyoruz :silent: ?

"İyi olsun" diyorsan arkadaşın tavsiyesine uymalısın."Agresif boyacıyım"diyorsan Bildiğin gibi boyarsın olur biter.:)

ben sadece dışını güzel göstermek istiyorum çünkü mobileti satıcam mondial alıcam alanlarda dışına bakıyor :S 250 ytllik mobilete 100 ytllik boya vurmaya gerek yok hem ucuza hem güzel göstericek bir boya lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben sadece dışını güzel göstermek istiyorum çünkü mobileti satıcam mondial alıcam alanlarda dışına bakıyor :S 250 ytllik mobilete 100 ytllik boya vurmaya gerek yok hem ucuza hem güzel göstericek bir boya lazım

250 YTL lık mobyleti niye boyuyorsun ki?
vur fırçayı sat gitsin o zaman.
Biz de orijinal bir motor yapacağını zannettik.:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence mobyleti boyamamak gerekir.
her şeyin orjinali makbuldür.
boyası geldiyse bişey diyemem tabi..
mobylety için mobylet parası verip boya da alınmaz tabi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence mobyleti boyamamak gerekir.
her şeyin orjinali makbuldür.
boyası geldiyse bişey diyemem tabi..
mobylety için mobylet parası verip boya da alınmaz tabi :)
motoru motorcu ruhuyla boyarsa motor olur.

arkadasım..once bütün eklentilerini çıkaracaksın sadece iskelet kalacak...iskeleti biryere asacaksın imkanın varsa abimin arkadasları ewlerinin bodrum katında yapmışlardı sonra 2 gün kafaları gseldi.. :cherry:

boya olarak ne kullandıklarını bilmiyorum..pembe renge boyadıLar..
hatta bakın boyandıktan sonraki ilk hali şimdi görseniz tanıyamazsınız acayip modifikasyonlar yapıldı..

arkadasaın ismi saLih görürsem detayları sorarım..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
aynaları nerde bu mobiletin..:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
fıstık yeşil turuncu kullananlarda war

Bence yaldızlı soba borusu boyası kullanın.Fark yaratacaktır motor.Güzel olur.Yanar vallaha güneşte.:)

endurocu abi , 280 numara fazla kalın olmazmı son zımpara için , biz astardan sonra son zımpara için 500 lük kullanırdık ve daha iyi olurdu
mesela en son kaskımı boyadım , astardan sonra yine 500lük kullandım ve sonucu görün
resim004xx8.jpg

by_moto kardeş o mobiletin nasıl boyandığını ve ne ile boyandığını öğrenirsen çok sevinirim renk önemli deil boyanın cinsi ve nasıl boyandığı önemli :)

motosikletin sahibi şuanda tatilde..motosikleti abimle boyamışlardı abim kesin biliyordur fakat abim ise bir arkadasında bu gece..yarın buyuk ıhtımal gelir gelince de ilk işim bu olur merak etmeyin..onlar kendileri yapmışlardı sizde kendiniz yapabilirsiniz sanıyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar