mobilete cup motoru takıcam :)

arkadaşlar bisiklete takmaktan vazgeçip mobilete takmayı düşünüyorum cup motoru şuan hazır bir yerden mobilet şahsesi alıcam ama sizlere sorum var pejo 103 vs bionik arasında seçim olarak hangisini yapayım şu pejo 103 boyları ufak değil demi yani bionikler yüksek pejolarda biyonikle aynımı yükseklikleri
bu pejo 103
pr5x.jpg

buda bionik 52
vl9j.jpg

bisan zebra sanki pejo 103 e monte edilmiş
0emq.jpg

buda videosu
http://www.youtube.com/watch?v=7rJ6Rqn2TqA

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

arkadaşlar sizden yorum bekliyorum pejo 103 e mi takayım bionik e mi takayım hangisi iyi olur :)

Motosikleti
SuZan
mevcut tarihlerde yılların yorgunluğuyla kendi motorunu taşıyamıyo mobilet şaseleri.. niye 110 cc ?... herşeyin orjinali güzeldir. sana sürüş halindeyken ortadan ikiye bölünmüs bir sürü 103-105-mobilet fotorafı gönderebilirim.. 110 cc motoru durdurabilicekmi o balatalar ?

mevcut tarihlerde yılların yorgunluğuyla kendi motorunu taşıyamıyo mobilet şaseleri.. niye 110 cc ?... herşeyin orjinali güzeldir. sana sürüş halindeyken ortadan ikiye bölünmüs bir sürü 103-105-mobilet fotorafı gönderebilirim.. 110 cc motoru durdurabilicekmi o balatalar ?
durdurur herhalde ben hız yapmicam acaba bionic dahamı sağlam yoksa 103 mü

Arkadaş hala bildiğimi okurum diyor hiçbiri sağlam değil ne şasi var ne fren sistemi ve 110 cc motor olmaz o iş.

mobilet alan cub motoru takmaya çalışıyor. cub alan 125 cc yapayım diyor. 125cc comuter alan acaba nasıl 150-200 cc yaparım diyor...herkes bir düşük motor alıp, modifiye yapmaya çalışıyor... hayırlısı bakalım.. sadece motorla olmaz.. fren, şasi, lastik,..vs de değiştirmen gerek... o yüzden bence mantıklı olan.. parayı biriktirip, bir üst segmente geçmek olabilir.

Motosikleti
SuZan
arkadasım googlede mobilette motor kazalarını bir araştır... resimlerde arat.. ilk kırılan yerlere ön çatal... sonuçlarında çoğu ölüm. kötü birşey demiyoruz.. sonradan taziye haberini okuyup üzülmemek için yazıyoruz sana bunları.. mobilette kullanan hız arıyanların bir çoğu ''JİGLE'' ile durur... 4 zamanlı motorda jigle ile duramassın.. ön fren - arka fren - jigle (motor freni) zor durduruyor o şaseyi o kampanalarla..

arkadasım googlede mobilette motor kazalarını bir araştır... resimlerde arat.. ilk kırılan yerlere ön çatal... sonuçlarında çoğu ölüm. kötü birşey demiyoruz.. sonradan taziye haberini okuyup üzülmemek için yazıyoruz sana bunları.. mobilette kullanan hız arıyanların bir çoğu ''JİGLE'' ile durur... 4 zamanlı motorda jigle ile duramassın.. ön fren - arka fren - jigle (motor freni) zor durduruyor o şaseyi o kampanalarla..
anladım kardeş çok sağol da ben zaten köy gibi biyerdeyim max 50 km yi geçmem madem elimde cup motoru var değerlendireyim dedim

Motosikleti
SuZan
madem değerlendireceksin illaki 4 tekerlekli bişey yap bağa bahceye gidersin. şase ağır olacagından gercekten 50 km yi gecmez..

son durumunuz nedir hocam bendede cup motoru mevcut sizin gibi mobilete takmayı dusunuordum bu baslıkla karsılastım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar