mobilet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya birincisi bu makine 1000 1200 e rahat rahat toplanirdi oda max. soyluyorum bu islerden gelidk biyerlere ordan biliyorum bunları bi turlu kaldıramassınız kaldırırsanız ustunde duramayip yatarsiniz yatarssaniz gozun acamayap duramassiniz :D

bu motorlara sivrisiklet diyoruz biz mobilet mod. da en ii markalardan birisi olan plini ile toplanmıs egzoslara turbo egzos denir forumda bole bisi gecmisti arka disli cok kucuktur cok zor kalkar ama bi kalkan 160 cok cok rahat bu motorda ama fiyat pahali bide gidonu kucultmek lazim .. sorular icin pm...

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
ene bu motor bizim ilçedeymiş denk gelirsem resimlerini çeker gönderirim :) ilginç bi cihaz harcanan parayada günah bence değmez

almak isteyen gelsin bizim memlekete o motorun kralını 1.000 ytl'ye en fazla 1.200 ytl'ye alırım bizim burada istemediğin kadar var bunlardan

180 KM SÜRATTE garanti tabii bu motorları her motor kullanan bu hızlara çıkaramaz isterse hayabusa sürücüsü olsun bunlar ayrı bir tecrübe ister.
yani bu motorlardan anlamayan 50'km hızı bile yaptıramaz

ds

slm mobilet parçalarının fiyatlarını nercden bulcaz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:24 PM ----------

yoq mu bana cevap vercek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar