mobilet pistonu hakkında

arkadaşlar mobilet pistonu hakkında sorum olucak pistonun çapı 47mm olan bir pistonun pernosu kaç mm dir.kalınlığı 10mm olan perno varmıdır acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

ilgilenecek kimse yokmu

lütfen bir bakın 10mm se mobilet modelinide yazın bende intenetten isteteyim mobilet bir arkadaşımın markası yazmıyor

mobilet pistonu olduğundan eminmisiniz çünkü bende motorlu bisiklet le ilgili bir konu açmıştım bir bakın onunda pistonun 47mm pernosuda 10mm di mobilette 12-13 mm oluyormuş bende bulamadım bilen varsa söylesin bende alacağım 10mm olandan mobilet pistonu 20 tl motorlu bisikletin pistonu 80tl siz düşünün

mobilet pistonu olduğundan eminmisiniz çünkü bende motorlu bisiklet le ilgili bir konu açmıştım bir bakın onunda pistonun 47mm pernosuda 10mm di mobilette 12-13 mm oluyormuş bende bulamadım bilen varsa söylesin bende alacağım 10mm olandan mobilet pistonu 20 tl motorlu bisikletin pistonu 80tl siz düşünün
mobilet olması lazım lütfen yardım edin çok acil lazım lütfen elinizde mobilet pistonu varsa bir ölçün belki 10mm olan vardır.

mobilet olması lazım lütfen yardım edin çok acil lazım lütfen elinizde mobilet pistonu varsa bir ölçün belki 10mm olan vardır.
bende mobilet pistonun yok ama olan arkadaşlar ölçüp yazarsa iyi olur bende arıyorum illa mobilet olması gerekmiyor ölçüleri tutsun ve 2 sekman olsun yeter(ölçüler böyle piston çapı:47mm uzunluğu:48mm pernosu:10mm )

bende mobilet pistonun yok ama olan arkadaşlar ölçüp yazarsa iyi olur bende arıyorum illa mobilet olması gerekmiyor ölçüleri tutsun ve 2 sekman olsun yeter(ölçüler böyle piston çapı:47mm uzunluğu:48mm pernosu:10mm )
row0.png

burda kırmızı kutunun içindeki yere bakın ölçüler aynı bu pistonu nasıl temin edebiliriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

koskoca formda ilgilencek kimse yokmu yani herkez motorla geziyormu tamirle ilgilenen yokmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

lütfen ilgilenin yoksa yok deyin lütfen ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar