Mobilet ile 140 km

Kendi düşen ağlamaz , Her koyun kendi bacağından asılır
Ama birde şöyle düşünmek lazım bu gençler neden bu yola başvuruyor?Eminim yeterli paraları olsaydı altlarında 250 , 600 lük makina , kaskları ile yollarda hız yapıyorlardı ama imkanlar sınırlı olunca hayattan böyle zevk alıyorlar..

Bu mobiletçiler ayrı bir güruh.Hareket halindeki kamyonun stop lambasını sökmecesine iddiaya girenleri var.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi ayakkabılarına koptum...Fren olarak kesin ayakkabıları kullanıyorlar....O ne sivrilik..:queen:

hazır motorun üzerine yatmışken yastık,battaniyede olsaydı :mrgreen:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bunlar kesinlikle g....rizekalı.
arkadaki polo daha da ...rizekalı, o motoru tam arkasından 10mt mesafeden takip ediyor devamlı
başka diyecek birşey bulamıyorum...

hazır motorun üzerine yatmışken yastık,battaniyede olsaydı :mrgreen:

Kramp girse ben o zaman görürüm onları ama şuda bi gercek o motoru oyle sürmek icin yürek lazım adamlar hayatlarından hic bi beklentileri yok heralde kendilerini zaten düşünmüyorlar ki başkalarını düşüneceklerini hic sanmıyorum yaww nasıl solladı ondeki arabayıı oyl, arkasınıda görmüyor zati arabanın teki kaptırıp gelse solundan sinek gibi ezilecek altında

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bide sağa sola yatıyolar ki.....Sanki bana tam korumalıklı speed sürücüleri.....Moto gp halt etmiş....Ne diyim ki başka.....

Helal olsun....Kafaları mükemmel basmış....

bi dokunduracan arkadan bak bakalım vücüt kafa kalıyomu :farao:

Tavrınız çok yanlış. Eğitimsizlikten. cahilliklerınden yapıyorlar. Ama gercekten anadoluda mobilet kulturu cok yerleşiktir. Burada benım kask takmama gülenler var, yakısıyomu o sana dıyenler var. Ama bunlar gerizekalı, aptal dıye nıtelendırmektense ben onlara kaskın onemını anlatmaya calısıyorum.

Bu arkadaslarıda cesaretlerınden dolayı tebrık etmek lazım. Ama kötü örnek teskıl ettikleri içinde kınıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok feci diyorum
şimdiki aklımla vede yaşadıklarımla bir çoğumuz gençliğinde böyle cahillik delilik yapmıştır , vede imkansızlıktan siz inanıyormusunuz bu arkadaşlar ,a para imkan olsa düzgün motora biner onlarla yarışırlar üstleri başları bile yok , herkes basmış parayı almış cıllop gibi makineleri bunlara takılıp duruyonuz , yanlış yaptıkları acık ortada , bu arkadaşları dışlamamak lazım ve sahiplenmeli meğitmeli anlatmalı , bence

Cesaret falan değil , sadece cahillik... Ülkemizi bıraktığımız gençler bunlar , motordaki ve arabadaki çocuklar... Keşke eğitim heryere ulaşabilseydi , ama sadece acıyabiliyorum , yazık...

ne cahilligi arkadaslar..asil cahil olanlar sizlersiniz..bu adamlarin hayati motor ole sizin gibi bir motor alip kullanmayi dahi bilmeyen trafik kurallarina uymaya calisip beceremeyen..kafaniza kaskinizi takip bana bisey olmaz deyipte istedigi gibi gaza asilan cok insan gordum..bazilarina allah rahmet eylesin..isterseniz bir arastirma yapin..motor kazalarinda kasksiz suruculerden kac tanesi ölmüs kaskli suruculerden kac tane ölmüs..yanlış anlaşılmasınkask takılmalı motorsiklet kullanmayi bilmeyen eğitimini dahi almayipta altlarina parayi basip guzel motorlar çeken bi çok kişi eleştiri yağmuruna tutmuş bu arkadaşları..neden çünkü kendileri bırakın o şekilde motora yatıp kullanmayı araç sollamaya kalktıklarında bile kalp atışları 100 ün üstüne çıkar..kedi erişemediği ciğere mundar der..
herşey imkansızlıklardan ibarettir..bu adamları tanımam etmem ama eminim çoğunun gelir seviyeleri düşük ve eğitimsiz kişiler..fakat tek artıları bu işi bilip yapıyor olmaları..herkes motorsikletten anlamaz bu adamlar anlıyor belki az belki çok..
Discovery tv yi izleyenler bilirler orada da motor yaparlar özel yapım herkes kendi motorunu yapar..aynı şey buda tek eksiği güzel Ülkem TÜRKİYE min gelişiminde büyük sorunlar olması..ve bu sorunlarında sizin gibi düşünen kendini beğenmişlerden kaynaklanıyor olması..hiç kimse 4 4 lük değildir..ama bu insanlara ters eleştiriler yapmak yerine onların bu bilgilerini kullanmayı kim denedi..yada kim anlattı onlara madem yapıyorsunuz kask takın diye..onlar caddelere yollara cıktığında üzerlerine araçlarınızı sürenleriniz yokmu? onlara neden ses yok..burada ki tüm insanlar hatalıdır bende dahil..ama bazen herşey kurallara sığdırılamaz..her koyun kendi bacağından asılır fakat artık şu koyun olmayı bıraksak diyorum..bi çoğunuzu yazilarınızdan dolayı kınıyorum..

deli bunlar ya.ben o sari racing'cinin yerinde olsan onune gecer 2 ara gazda arkadakini ucururdum.
o motor nasil 140 yapar ben anlamiyom.en az 11000 devir olmasi lazim o makinanin.o motorlarda o deviri kaldiramaz !!!

Abı yaptıkları tartısılmaz tehlıkelı sımdı sıtelerdınden ındırıp tam ızledım ama en cok benı o racıng cının saskın tavırları etkıledı resmen koptum ya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar