Mobilet ile 140 km

hızına helal olsunda, önunde bi çakıl çıkca :s düşünemiom bile bildiğin bisiklet lastiği

yorumları okudum hepinizin boş muhappet yaptığını anladım paraları yok dıye bole yapıolar dıyosunuzda bu arabadakı adamda 4-5 tane racıng vardı honda kawasakı falan sonra 350 cc jawaları var arabası var
mobylette & pejo hobi hastalık zevk ondan yapıolar bunu herkez anlayamaz
bole motoru herkez suremez bilmem ayıkıonuz mu ? ama bu cahil cesareti dehil
bu tekerleklerde bisiklet tekerleği dehil ince çember jant ıcın ozel ınce tekerlek
frendede komprosor yada volant yaparak duruolar
bişeyi bilmeden konusmak en buyuk cahilliktir bu motorlarda o kadar ucuz dehil full set sonucta:bounce::bounce::bounce::wiinkk:

yorumları okudum hepinizin boş muhappet yaptığını anladım paraları yok dıye bole yapıolar dıyosunuzda bu arabadakı adamda 4-5 tane racıng vardı honda kawasakı falan sonra 350 cc jawaları var arabası var
bu tekerleklerde bisiklet tekerleği dehil ince çember jant ıcın ozel ınce tekerlek
bişeyi bilmeden konusmak en buyuk cahilliktir bu motorlarda o kadar ucuz dehil full set sonucta:bounce::bounce::bounce::wiinkk:

Biz cahillik yaptık kusura bakma..
Bende sana katılıyorum bu videoda eleştirecek bişey yok..
Bişey bilmeden konuştuk, full set motorlarınızla mululuklar size..

buna hiç bişi denmez abicim....

sen öyle diyosun da discovery channelde türkçe altyazı belgeselini yapmişlar bunların valla ...adam soruyor işte kask falan niye takmıyonuz usta cvp vereiyor , bu motorlara kask olmaz vs vs kendine bi kaza yapmiş o gün bu gun kullanmıyor , ustalık yapıyor :queen:

ya elemanda 2 metre masallah..daha ufak birine koysalar 180 e bile ulaşır :queen:

BUNLARIDA BÖLE KABUL EDECEN.... BASKA ÇARE Mİ VAR geçen ay böle gene yarıs yaprken iki mopet bırı sola kaymak isterken arkasına bakmıor tabi arkadan peugeot 407 gümmmmmmm cocuk öldü babasının 1 haftada saçları aardı yok böle bır sey o an cocuğa değilde ailesi acıdım o yüzden hız yapacaksan sırf kendini deel ailenıde tüm sevdikklerini ve senı sevenlerı dusuneceksin yanlışmıyım....

çok haklısın birader...ayna falan da yok ya hani hızını keser böle full set motorların,yana kırdığında arkadaki araba çarpsa falanda bişey olmaz ne de olsa hobi ya hoş görmek lazım... (!) böyle mantığın ..(!)

bu tornet vakası memleketimin nadir icatlarından birisi. ama sponsor bulup, trafiğe kapalı alan ya da pist ayarlayıp yarışını yapsalar çok harika olacak. kendi kendine bir alt kültürü bile oluşmuş vaziyette, değerlendirmek lazım

ilginc olur,tabi pisttede motorun üstünde yatarak yarısacaklar :queen:

Bayır yukarı diyoda bana bayır aşağı gibi geldi.Racincide cok rahat adam yatıo zorluyo 140 racingci kafa yukarda rahat 140 :bounce:

hocam kask olayında sana katılıyorum ama o yerleşim yerlerinde kask takmak komiktir ayrıca bu motorlar senin motordan daha sadık ve kalitelidir haytta yolda bırakmaz ama seninki kadar rahatta değildir hayatın gerçekleri bunlar:cat:
dostum kask takmak komiktir diye bişey yok. aslın ölümcül kazalar yerleşim yerlerinde gerçekleşiyor.
ama sana katılmamak elde değil. ben kayseride öğrenciyim. geçen eylül ayında kız arkadaşımla motorla kapodokya turuna çıktık. avanosa geldil. millet bize tip tip bakıyo. ikimizde de kask var o yüzden. sonra yanımızdan bi tane motosikletli posil geçti onda bile kask yoktu. o bile bize tip tip baktı. malesef polisler uymuyor bu kurala ordaki vatandaştan da o kurala uymak beklenemez..

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah trafikte seyir halinde olan diğer sürücüleri korusun... (!)

bunun fakirlikle filan alakası yok cogu senın benım bınemedgım makınalara bınyo(rr600 r1 :cat: en dusuk yarıştan 1ooo lira 2000 lira para kazanıyolar yani zevk meselesi bide motorları daha ıyı gıtmıyo 155 160 yapması lazım normalde :p siz ne kadar kask takın sunu edin deseniz yapmazlar rüzgarı kesiyo diye:queen:

bu arkadaşları yönlendirecek bir otorite çıksa; 50cc iki zamanlı mopedlerin yarıştığı özel bir kupa düzenlese, kendi aralarında yarışsalar keşke.

Kaskın komik olduğunu düşünenler bunu izlesin ondan sonra konuşsun.Kaza anında ilk vuracak yeriniz kafanız.

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/__J6re56PMk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/__J6re56PMk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

Kaskın komik olduğunu düşünenler bunu izlesin ondan sonra konuşsun.Kaza anında ilk vuracak yeriniz kafanız.

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/__J6re56PMk&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/__J6re56PMk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]
abi böyle bi kazada öl daha iyi. adamın ayağı kopup uçuyor ya Allahım:(

ilk önce forum kurallarını oku öyle kalın yazı yazmak yasak.
bak ilk önce yazında diyorsunki paraları yok ondan böyle yapıyorlar ondan sonra yazının bitimindede bu motorlarda ucuz değil full set sonuçta diyorsun sen ilk önce bu ikilemden kurtul ondan sonra bizleri eleştir

benımde vardı böyle motorum zamanında ben şimdi 19 yaşındayım 14 yaşımda almıştım bunlardan 15 16 yaşıma kadar bindim binilir binilmez demiyorum ama bu tür haraketler cahillikten başka birşey değil öyle motorun üstünde otobanda yatıp hem kendi canını hemde başkalarının canını tehlikeye atmak cahillikten başka hiç birşey değil !!

bu nasıl iğrenç bir görüntü
nasıl iğrenç bir ses
nasıl bir zihniyettir bu!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar