Mobil versiyonda beğeni yapamamak

Arkadaşlar mobil de beğeni yapabiliyor muyuz? Yani yapmak istiyorum ama öyle bir seçenek yok. Chrome da masa üstüne geçmek çok zahmetli oluyor zira genelde hem tarayıcıdan hem siteden masa üstü yapsam da geçmiyor, bir kaç kez denemem gerekiyor. Opera da zaten topiklere giremiyorum, 502 Bad Gateway hatası veriyor...Yani çok dert değil ama bakıyorum arada beğeni almışım ama hiç beğenmemişim, oysa tonla onayladığım yorum oluyor. Bir nevi "hödük" gibi hissediyorum kendimi böyle olunca..🙂

Fikri tavsiyesi olan var mı?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar mobil de beğeni yapabiliyor muyuz? Yani yapmak istiyorum ama öyle bir seçenek yok. Chrome da masa üstüne geçmek çok zahmetli oluyor zira genelde hem tarayıcıdan hem siteden masa üstü yapsam da geçmiyor, bir kaç kez denemem gerekiyor. Opera da zaten topiklere giremiyorum, 502 Bad Gateway hatası veriyor...Yani çok dert değil ama bakıyorum arada beğeni almışım ama hiç beğenmemişim, oysa tonla onayladığım yorum oluyor. Bir nevi "hödük" gibi hissediyorum kendimi böyle olunca..��

Fikri tavsiyesi olan var mı?

502 Bad Gateway hatasını gidermek için tarayıcının çerezlerini silin, o hatayı almaktan kurtulacaksınız.

Son düzenleme:
Aynı dertten muzdaribim , hatta Hırbocan dan burnunmu büyük gibisinden eleştiri aldım sıfır beğenim var :(

502 Bad Gateway hatasını gidermek için tarayıcının çerezlerini silin, o hatayı almaktan kurtulacaksınız.

Sağolasın tommygun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

Aynı dertten muzdaribim , hatta Hırbocan dan burnunmu büyük gibisinden eleştiri aldım sıfır beğenim var :(

Allahtan ben 10 beğeni filan yapmışım...Uzaktan bakınca ne görgüsüzlük vallahi...Beğeni açık olsa es geçmeyeceğim forumdaşların başında geliyorsunuz...
(bu kadar yağa GS i bi tur verirsin artıkın🙂)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Ben de böyle forum gibi şeyleri mobilden kullanmayı sevmediğimden hep bilgisayardan bakıyorum, orada o "beğen" butonu hep duruyor, tıklaması da bedava zaten, bu sefer de Hırbocan beni çok eleştiriyor her mesajı beğeniyormuşum diye.

Ben de böyle forum gibi şeyleri mobilden kullanmayı sevmediğimden hep bilgisayardan bakıyorum, orada o "beğen" butonu hep duruyor, tıklaması da bedava zaten, bu sefer de Hırbocan beni çok eleştiriyor her mesajı beğeniyormuşum diye.

hırbo beyi tanımıyorum ama keşke forumdan uzaklaştırılmasa sürekli. forum'un iki temeli varsa biri hırbo bey diğeri de tommygun bence. gidince üzülüyorum :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
hırbo beyi tanımıyorum ama keşke forumdan uzaklaştırılmasa sürekli. forum'un iki temeli varsa biri hırbo bey diğeri de tommygun bence. gidince üzülüyorum :)

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler ama estağfurullah, bize gelene kadar ne derya deniz, ne değerli üyeler var. Biraz da biz kaçırttık istemeden o eski arkadaşları goy goy ya da siyaset yaparak.

Fırsat doğmuşken forumu forum yapan, işi bilen ve paylaşan birkaç arkadaşın adını vermek geldi içimden....Sıralama öylesine;

Ufoz
Nikkfurie
Tommygun
Espresso
Motorseverrr
Killingroad
Cyan

Ve tabi muhteşem equri
Hırbonen ve Haşmet 😁

Unuttuklarım mutlaka var, kusura bakmasınlar lütfen...

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler ama estağfurullah, bize gelene kadar ne derya deniz, ne değerli üyeler var. Biraz da biz kaçırttık istemeden o eski arkadaşları goy goy ya da siyaset yaparak.

evet çok kıymetli üyeler var, ama ben yeni olduğum için forumu canlı tutan kişiler olarak biraz sizi işaret ettim. eski postlara bakınca dediğiniz gibi çok detaylı, kıymetli bilgiler paylaşan üyeler olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar