mmm... Çıralı

sessiz sakin bir tatil isteyenler icin; trafikten bıkmıs usanmis, korna duduk sesi duymak istemeyenler icin ideal:)
kemeri gecince Çıralı Koyu diye sorabilirsiniz. Çıralı yazısını gorunce 7 km iceri,daglardan denize dogru kivrimli, gicik bi yol var. sonra da cennette saniosnuz kendinizi. Çam kokulariyla dolu bir gezi yolu.. onlarca pansiyon var ama gene de cok sakin geliyor. herkes kafa dinlemeye geliyor.

medeniyetten uzak. en yakin market 1 km uzaklikta, bisiklet ya da motosikletle ulasim icin cok rahat. bisikletle super,sabah sporu oluyo:)

gece kumsala inemiyorsunuz, karetta karettalarin dogal yasamini bozmamak icin. sabah 5 sularinda bir grup cevreci gece denizden cikip yumurtalarini saca saca giden deniz kaplumbagasinin yumurtalarini topluyor ve kafeslere koyuyor. vidyo goruntuleri de var ama ekleyemedim. bende diil su an.

sabahlari horoz kovaladim:D tavuklarin peslerinde cicvcivler vardi:) off.. cok guzeldi:)
sabah kahvaltisindan sonra deniz keyfinin ustune agaclarin golgesindeki hamakta sallanirken:) kafanizi saga ceviriyorsunuz, tavuklar.. sola ceviriyorsunuz, guvercinler... :)

daha daha?
bir de dogal yiyecekler var. gercek visne sulari, ev yapimi yogurtlar, ayranlar, offff...

bi de kanal-1 cekiyodu ki:D demeyin keyfime.

Zidan da ne kafa atti ama:D icimin buzlari eridi. kimbilir ne dedi .ssolessek:D nesse.
merhabalar herkese.

Super Moderator
Hoşgeldin...:rendeer:(Gerçi kalsan daha hoş olacakmış gibi anlattın, neyse...)

bir de dogal yiyecekler var. gercek visne sulari, ev yapimi yogurtlar, ayranlar, offff...

Bir de sormadan geçemeyeceğim, ev yapımı iskender de var mıydı?:p:queen::p

tatilin güzel geçmiş anlaşın tekrar hoşgeldin:rendeer:

annadık tatil yaptın da ne hava mı atıyon:p
resim koy da görelim nasıl biyermiş.kuru kuruya olmuyo:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anlattığı kadar var süper yerdir ama az aşağısında olympos dillere destandır
Çıralı yaşlı amcam işidir
Olympos genç kuşaktır

evet, olimpos piyasa mekan.. bize gelmez. bayat.. bayat...
tatilimi yaptim geldim ohh:)
valla 6 ay genclesio insan :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Valla öyle demeyin yaşlı, maşlı ben kendimi bildim bileli kafa dinleme yeri ararım. Tatil anlayışım aynı cezeryenin tarif ettiği gibidir. Hamaklar, tavuklar, yöresel yemekler. Aklıma yazdım mekanı, sağol, hoşgeldin. :)

bahsi geçen yerdeki pansiyonların konaklama ücreti ne kadar ve H.D mi:queen:
turizmci olunca meraklanıyom napayım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olymposta günlük 10ytlden başlayıp 45ytl kadar uzanan bir yelpaze

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar