Mitas Touring Force Scooter?

Motosikleti
Forza 250
Daha öncesinde Dominarıma Sport Force Plus kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım mitas markasından,şimdi xmax için bu modeli gördüm nasıldır iyimidir sizce çevresinde kullanan var mı?

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Mitas'tan yabancı forumlarda memnun kalanını görmemiştim yanlış hatırlamıyorsam. Metzeler Roadtec Scooter'a bakmanı önerebilirim. Bizim gibi gariban asfaltlarda bile çok iyi iş yapıyor. Islakta da güzel performans alabilirsin.

Daha öncesinde Dominarıma Sport Force Plus kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım mitas markasından,şimdi xmax için bu modeli gördüm nasıldır iyimidir sizce çevresinde kullanan var mı?
Mitas tam orta kalitenin biraz altı bir lastik markası benim gözümde . Memnun kalmak için @john'un da dediği gibi Metzeler vs. gibi markalara göz atmanı tavsiye ederim.

Motosikleti
Forza 250
Allah allah oysa ki kullandığım süre içinde ben mitastan çok memnun kalmıştım,12k km kullandım ve son 1-2 bin kmyi saymazsak inanılmaz güven veriyordu yağmur dahil.Aynı seviyede kullandığım Michelin veya Anlas’tan çoook daha fazla memnundum oysaki

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Allah allah oysa ki kullandığım süre içinde ben mitastan çok memnun kalmıştım,12k km kullandım ve son 1-2 bin kmyi saymazsak inanılmaz güven veriyordu yağmur dahil.Aynı seviyede kullandığım Michelin veya Anlas’tan çoook daha fazla memnundum oysaki
Dominar'da kullandığın lastik Mitas'ın en üst seviye lastiği neredeyse, bu yüzden memnun kalmış olman gayet normal. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar