Mitas Sport Force+

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle şuan kullanmış olduğum lastik ölçüleri 100/80/17 - 140/70/17 benim geçiş yapmak istediğim ölçüler ise 110/70/17 - 150/60/17 bu ölçülerde lastik alsam montaj esnasında sorunlar ile karşılaşabilirmiyim ?
Mitas Sport Force+ (2560 TL)düşünüyorum kullanıcı yorumları varsa bilgilendirebilirmisiniz veya önerebileceğiniz başka marka model varmı ?

Önceki motoruma almıştım. İlk 5 bin km tutuşu gerçekten çok iyi, diablo rosso dan daha iyi ama sonra bir anda performans ciddi anlamda düşüyor. Eğer bulabilirseniz evo modeli var bunun onu alın ciddi iyileştirmeler varmış. Bu arada boyutdan dolayı farkı hissetmezsiniz 150 takılabilir arkaya.

Önceki motoruma almıştım. İlk 5 bin km tutuşu gerçekten çok iyi, diablo rosso dan daha iyi ama sonra bir anda performans ciddi anlamda düşüyor. Eğer bulabilirseniz evo modeli var bunun onu alın ciddi iyileştirmeler varmış. Bu arada boyutdan dolayı farkı hissetmezsiniz 150 takılabilir arkaya.

hocam büyük takılabilir gibi yanlış bir bilgilendirme yapmazsak arkadaşa güzel olur jantı 150 liliğe uygun olmadığı için lastik bi süreden sonra düzleşme yada sivrileşme yapmaya başlıyacaktır
benimde motoru aldığım kişi orjinal lastiği 160 olan janta 180 takmış şuan lastiğin ortası dümdüz yeni sezona girerken yeni lastik alıcaz mecbur virajlarda istikrarsız bi tutuş sergiliyo şuanda

Aracınızın kitabı ölçüler için ne diyorsa ona uyunuz. Gerisi macera olur

AEA dediği gibi bizim millet kalın ve damarlı sever. Orjinal ölçü kullan ama "yanıyorum ölüyorum bitiyorum rüyalarıma giriyor 1cm çok fark edecek eminim" diyorsan 1 boy düşük pek etkilemez yapıştır gitsin, yukardaki arkadaş 2 boy büyük takmış o etki etmiş olabilir.

Mitas Sport Force+ iyidir ama çabuk bittiği söylenir.

lastik genişliği jant genişliğine göre takılıyor çizelgelerde öyle yani. benim orjinal lastik 140 genişliğinde ama jant 4" genişliğinde. yani 140 ve 150ye uygun. ben 150lik mitas sport force taktım memnunum. internette tablolar var araştırıp bakmak lazım. sizin jant 3,5" ise önerilmez ama hiç sıkıntı da çıkarmayabilir bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar