MİNSK 125cc hakkında bilgi almak istiyorum

ben bitane minsk buldum bakımları yeni yapılmış 2004 model. 200 lük karbüratör takılmış. fiyat 600. ikinci bir motor olarak almayı düşünüyorum. arazide kullanmak istiyorum. hoplayıp zıplamaya dayanabilirmi??

Zamanında çok hoplayıp zıpladım kıramadım.
Türlü işkencelere rağmen contasına , segmanına , pistonuna zarar veremedim. Bir kere karbüratör şamandırası ayarlattım. Birkerede şanzıman içi aktarma zinciri koptu. Ama yaşlandıkça yorgun kemiklerinin kırılma ihtimali artmış olabilir.

Performansına gelince , ben minsk kullanırken 55kg'ydum bayır aşağı 120km/s hız yapıyordu :queen: Arazide bir kere uçtuğum bir dere çatağında mahsur kaldım , takati çatağı aşmaya yetmemişti ama dere boyunca sürüp çıkabilecek alçak bir yer bulabilmiştim. :bounce:

Merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle ilk sahibinden ve temiz bir minsk 125e aldım. 96 model. Motor mekaniğim iyidir, sök tak ve zevk için aldım. Lakin kıymetli tecrübelerinize ihtiyacım var;
1. İyi ve bol yedekparça sitesi var mı?
2. Hangi bujiyi kullanmalıyım?
Bugün 140km lik yoldan aldım geldim. Titreşim yüksek. Bunun dışında ve sayfada okuduklarım dışında neleri bilmemi istersiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Facebook da minsk 125cc Türkiye sayfasını kurdum yaptığım tamirleri anlatıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar